Legenda care a propulsat AUR în Parlament/Premierul din umbră

Legenda care a propulsat AUR în Parlament/Premierul din umbră

O legendă a contribuit din plin la propulsarea Alianței pentru Unirea Românilor AUR în Parlament. Cu un scor remarcabil. Legenda are și un nume: Călin Georgescu. Mediul virtual mustește de ani de zile declarații, proiecte, luări de poziție ale acestui economist român. Pentru mulți neinformați sau rău-intenționați, AUR este un nou PRM sau PP-DD. Dar nu este așa. Oricine va prelua guvernarea României, va avea în AUR un adversar care îl va combate cu argumente. AUR va fi un câine de pază mult mai onest decât a fost USR în ultimii 4 ani. O să vedeți.

Călin Georgescu, propunerea AUR pentru premier, a fost între 2000 şi 2013 directorul executiv al Centrului Naţional de Dezvoltare Durabilă. Totodată, acesta a fost numit de Guvern pentru a coordona dezvoltarea a două versiuni a Strategiei naţionale de dezvoltare durabilă, mai întâi în 1999 şi apoi în 2008.

Călin Georgescu a mai fost raportor special al ONU, dar şi reprezentant al Comitetului Naţional UNEP pentru România. Acesta a mai ocupat funcţii de consilier şi de secretar general al Ministerului Mediului, director al Departamentului Organizaţiilor Economice Internaţionale din Ministerul Afacerilor Externe şi secretar general al Asociaţei Române pentru Clubul Romei. În noiembrie 2015, după tragedia de la Colectiv, numele acestuia a fost vehiculat de mai multe ori în presă pentru funcţia de premier.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …