Lider PNL: Sunt cel puțin doi miniștri PSD care trebuie concediați

Lider PNL: Sunt cel puțin doi miniștri PSD care trebuie concediați

Florin Roman susține că cel puțin doi miniștri din partea PSD ar trebui concediați. Vicepreședintele PNL a făcut referire la ministrul Finanțelor și ministrul Muncii pe care îi acuză că nu găsesc bani pentru profesori, respectiv că nu grăbesc legea salarizării.

Florin Roman, vicepreședinte PNL și deputat PNL FOTO: Facebook

„Sunt cel puțin doi miniștri PSD care trebuie concediați”, a punctat Florin Roman într-o postare pe Facebook.

Potrivit liberalului , ministrul Câciu este unul dintre miniștrii PSD care ar trebui demiși pentru că „a mințit la votarea bugetului de stat” și a „subevaluat cheltuielile bugetare”.

„Primul e ilustrul necunoscut ministru al Finanțelor, dl Caciu, cel care a mințit la votarea bugetului de stat, când a supraestimat veniturile și a subevaluat cheltuielile bugetare. Dl Caciu este ministrul inflației, este ministrul unui deficit bugetar incredibil, care înseamnă ca vom trai mai greu, este ministrul celor mai scumpe credite luate in numele României! In concluzie este ministrul incompetentei”, a punctat vicepreședintele PNL.

Cel de-al doilea ministru care ar trebui concediat, potrivit deputatului PNL, este Marius Budăi .

„Aproape de el e Marius Budai, ministrul bâlbelor, ministrul jaloanelor amânate, ministrul neputinței. Cei doi fac parte din PSD, care ii tolerează, pe primul ca nu e in stare sa găsească bani pentru greva profesorilor si pe al doilea ca nu e in stare sa grăbească legea salarizării”, a transmis Florin Roman.

Cele două partide din Coaliție au cerut diverse demisii din funcție a miniștrilor din Guvern. De exemplu, PSD a cerut în nenumărate rânduri demisia lui Virgil Popescu din funcția de ministru al Energiei.

PSD, atacuri la adresa PNL după demisia șefului ANAF

Demisia lui Lucian Heiuș de la șefia ANAF a stârnit un val de reacții din partea mai multor membrii PSD la adresa PNL. Marian Mina susține că Lucian Heiuș „și-o fi dovedit performanțele, dar doar pe pârtie, la schi, nu la serviciu”.

„Demisia lui Lucian Heiuș de la șefia ANAF sau mai bine mai târziu decât niciodată. Domnul Heiuş şi-o fi dovedit performanţele, dar doar pe pârtie, la schi, nu la serviciu, având în vedere situaţia dezastruoasă a neîncasărilor la bugetul de stat. Cu o fascinantă candoare, Lucian Heiuş zice că abia ieri a aflat de problemele din ANAF, deci vă daţi seama cât de „implicat” a fost ca şef al instituţiei”, arată liderul PSD Giurgiu într-o postare pe Facebook.

O reacție la demisia lui Heiuș a venit și din partea lui Daniel Suciu, vicepreședinte al Camerei Deputaților, care a precizat că este vorba despre o „demitere, nu demisie”.

„E demitere, nu demisie, indiferent de cum prezintă domnul Heiuș acest lucru. Nu există nicio onoare să pleci acum, după ce ai ignorat toate semnalele și ai negat că există o mare problemă la colectare, iar instituția ta este responsabilă exact de acest lucru. Este doar un eșec neasumat”, a arată Daniel Suciu, într-o postare pe Facebook.

De asemenea, și social democratul Radu Cristescu a comentat demisia lui Heiuș de la șefia ANAF. Acesta susține că atunci când a fost pus în funcție de PNL „ai fi zis că Lucian Heiuș e gata să se lupte și cu Putin, nu doar cu evaziunea”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina