Liderii G7, glume pe seama pozelor la bustul gol ale lui Putin. „Trebuie să ne arătăm pectoralii” VIDEO

Liderii G7, glume pe seama pozelor la bustul gol ale lui Putin. „Trebuie să ne arătăm pectoralii” VIDEO

Prânzul liderilor G7 a avut loc la castelul Elmau din Bavaria, unde cancelarul Olaf Scholz găzduia summit-ul celor şapte mari economii ale lumii.

Sacourile pe noi sau le dăm jos? Ne putem da jos hainele?” a întrebat Boris Johnson în timp ce se aşeza la masă.

Liderii din din Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania, Italia, Japonia, Statele Unite şi Uniunea Europeană au meditat puţin asupra acestei „dileme”, potrivit Sky News.

Iniţial, premierul Canadei, Justin Trudeau, a sugerat „să aştepte” până vor face poza oficială, iar Boris Johnson a glumit spunând că „trebuie să arătăm că suntem mai duri decât Putin”.

Ulterior, glumele pe această temă au continuat.

„Vom avea o expunere la pieptul gol la călărie”, a reacţionat Justin Trudeau făcând în fapt repeferire la sesiunea foto din 2009 a lui Vladimir Putin, în care s-a pozat la bustul gol.

„Echitaţia este cea mai bună”, a spus preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Trebuie să ne arătăm pectoralii”, a mai transmis premierul britanic.

Înainte de a face fotografia, liderii şi-au dat jos cravatele, dar şi-au păstrat sacourile pe ei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!