Liderul interlop Costel Corduneanu nu va fi îngropat cu onoruri militare

Liderul interlop Costel Corduneanu nu va fi îngropat cu onoruri militare

Interlopul Costel Corduneanu nu va fi îngropat cu onoruri militare, ne asigură Poliția Română, deși acesta a fost subofițer la Steaua, clubul armatei române. Inspectoratul Județean de Poliție Iași a negat astfel informațiile vehiculate de presă, scrie defapt.ro .

Costel Corduneanu, liderul clanului Corduneanu din Iași, a încetat din viață în cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, la scurt timp după o intervenție chirurgicală complicată la inimă. Trupul neînsuflețit a fost adus la restaurantul „La Castel” din Iași, acolo unde familia Corduneanu a decis să organizeze fastuoasă ceremonie funerară. În prima seară de priveghi au cântat melodii de jale maneliștii Costel Biju și Cristi Nucă. La funerariile lui Costel Corduneanu sunt așteptați și alți maneliști celebri, dar și lideri ai lumii interlope din România.

Inițial s-a vehiculat ideea că Costel Corduneanu, fost subofițer, grad primit în urma activității sportiv de performanță la Clubul Steaua, ar urma să fie îngropat cu onoruri militare. Inspectoratul de Poliție al Județului Iași a anunțat că „după consultarea cu structurile MAI și MApN, a reieșit faptul că nu s-a organizat un astfel de moment, pentru înmormântarea din județul Iași”.

Reamintim că Costel Corduneanu a participat la Jocurile Olimpice de vară de la Barcelona și Atlanta în 1992, respectiv 1996. Totodată, a câștigat titlul de campion mondial la lupte libere, la categoria cadeți.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro