Liderul majorității din Senat: SUA 'să aibă grijă' când aplică deciziile lui Trump

Liderul majorității din Senat: SUA 'să aibă grijă' când aplică deciziile lui Trump

Liderul majorității din Senatul SUA, republicanul Mitch McConnell, a declarat că Statele Unite trebuie "să aibă grijă" când pun în aplicare noul ordin executiv al președintelui Donald Trump privind imigrația din șapte țări majoritar musulmane, transmite duminică Reuters.

McConnell a declarat în emisiunea "This Week" de la postul ABC că intensificarea verificărilor asupra imigranților este un lucru bun. "Cred totodată că este important să ne amintim că unele dintre cele mai bune surse ale noastre în războiul împotriva terorismului islamic radical sunt musulmanii, atât din această țară, cât și din străinătate... Trebuie să avem grijă atunci când facem acest lucru", a afirmat McConnell.

Printr-un ordin executiv, Donald Trump a suspendat vineri pentru o perioadă de patru luni admiterea de refugiați în Statele Unite și a interzis temporar, timp de trei luni, sosirea cetățenilor din șapte țări majoritar musulmane: Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria și Yemen.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

4 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...

5 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice