Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii/Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii/Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

Kim Jong-Un, dictatorul care conduce cu mână de fier Coreea de Nord, a fost văzut rar în public în acest an, iar un nou raport al agenției de spionaj din țara vecină și „dușmană”, Coreea de Sud, a găsit și posibilele explicații.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un ar fi ajuns obez, suferă de insomnie și a devenit alcoolic.

Mai mult, este dependent de nicotină, și exagerează cu numărul țigărilor pe care le fumează zilnic, spun surse din Serviciul Național de Informații din Coreea de Sud, potrivit publicației Daily Star .

Potrivit raportului publicat miercuri, liderul nord-coreean a ajuns la 136 de kilograme, iar stafful său a căutat informații în ultima perioadă despre insomnie și medicamentele pentru tratarea acesteia.

De asemenea, ar avea zgârieturi și vânătăi pe mâini și brațe, despre care se crede că ar avea legătură cu alergiile și stresul, transmite publicația Korea Herald.

Kim Jong-Un a fost întotdeauna un fumător înrăit, dar au fost identificate dovezi ale unor transporturi uriașe de țigări Marlboro și Dunhill, precum și produse alimentare de lux care nu au ajuns niciodată în magazinele din Coreea de Nord.

Raport către comisia parlamentară

Oficialul sud-coreean, Yoo Sang-bum, a dezvăluit detaliile raportului unei comisii parlamentare. „Pe baza faptului că autoritățile nord-coreene au colectat în mod activ cele mai recente informații medicale, inclusiv medicamente precum zolpidemul, pentru tratamentul insomniei, la oficialii de rang înalt din străinătate, în aprilie, NIS estimează că președintele Kim suferă de tulburări de somn semnificative. El părea obosit, cu cearcăne clare în jurul ochilor, în timpul apariției sale publice din 16 mai, și se estimează că are o greutate de peste 140 de kilograme, potrivit unei analize AI” a spus oficialul sud-coreean.

De la sfârșitul anului trecut, pe mâinile și brațele președintelui Kim au fost observate în mod continuu zgârieturi și vânătăi, despre care se bănuiește că sunt o combinație de alergii și dermatită indusă de stres", a adăugat el.

Kim a fost văzut rar în public în ultimele luni.

Cea mai recentă apariție a sa s-a produs la începutul acestei luni, într-un halat de laborator alb, inspectând satelitul care a explodat, după lansare, în apropiere de Coreea de Sud. Satelitul urma să fie folosit pentru spionarea Coreei de Sud și a altor inamici.Citește și:

populare
astăzi

1 „Ne-am uitat şi între picioarele ei” / O concurentă de la Vocea României, în atenția CNA

2 Andreea Esca dispare un timp de la știrile Pro TV. La 51 de ani se lansează într-o nouă provocare

3 Simona Halep a dat în judecată compania canadiană care a produs suplimentul contaminat / Cere despăgubiri de câteva milioane de dolari

4 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

5 VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic