Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un celebru afacerist?

Lidia Buble, vacanță în Zanzibar cu un celebru afacerist?

Se pare că soarele a ieșit din nou pe strada Lidiei Buble (27)! După ce a pus capăt unei relații de cinci ani cu prezentatorul Răzvan Simion și s-a speculat că ar forma un cuplu cu solistul formației Vunk, recent devenit burlac, iată că Lidia a plecat într-o vacanță exotică cu bărbatul alături de care ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi nu au declarat public că ar forma un cuplu și nici nu s-au afișat împreună, însă câteva fotografii de pe Instagram i-au dat de gol!

Lidia Buble a preferat să păstreze discreția asupra vieții personale după despărțirea neașteptată de Răzvan Simion. Deși a fost  invitată în emisiunea fostului iubit  pentru a promova o melodie cântată alături de Cornel Ilie, iar colaborarea dintre ea și solist părea să se dezvolte într-o legătură amoroasă, lucrurile sunt diferite. Lidia a infirmat relația cu Cornel Ilie, proaspăt divorțat de Eliza. Mai mult decât atât, ea a dezmințit un alt zvon potrivit căruia fratele Elenei Gheorghe ar fi cel care îi aduce zâmbetul pe buze. 
lidia buble
Lidia Buble s-a bucurat de soare în Zanzibar
Sursă foto: Instagram Lidia Buble

În plină iarnă și pandemie, Lidia a plecat într-o vacanță luxoasă în însoritul Zanzibar. Artista a încărcat o serie de fotografii din vacanță și și-a etalat trupul lucrat la sală în costume de baie minscule. Însă nu acest detaliu a atras atenția cel mai mult, ci o vază care apare atât în intantaneele cântăreței, cât și în cele postate de consilierul medical Ensar Duman, la câteva ore distanță de cele ale Lidiei. 

poza cu celebra vaza
Aceeasi vază alba apare în ambele fotografii și a dat naștere speculațiilor
Sursă foto: Colaj Click!

Ensar Duman are o avere considerabilă și deține o clinică privată în Bucureși. Bărbatul are o multitudine de parteneriate cu diferite spitale din Turcia și este cunoscut prin prisma vedetelor care au trecut pragul clinicilor partenere din Turcia, printre acestea numărându-se și Nicoleta Nucă și Nicoleta Luciu. 

În aceeași perioadă în care Lidia Buble se mândrea pe Instagram cu peisajele de vis din Zanzibar, consilierul medical încărca fotografii din însoritul ținut și mulțumea unui bun prieten pentru faptul că l-a găzduit la un hotel exclusivist. Coincidența a lăsat loc speculațiilor privind o posibilă relație între Lidia și Ensar Duman. SURSA:  Click.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul Nostradamus” din Brazilia, profeție care dă fiori

2 Ce știe Fukuyama? / „Un colaps mult mai mare al Rusiei se va dezvălui în zilele următoare”

3 Familia de interlopi Kalu, tatăl și fiii care spărgeau dinții cu ciocanul de șnițele, în urmărire

4 VIDEO Europa se pregătește de război? Un tren plin cu tancuri se poloneze se îndreaptă spre graniță

5 Înlăturarea lui Putin de la putere este deja pregătită, spun serviciile secrete ucrainene