Liga Campionilor: Inter câștigă pe teren propriu cu Barcelona. Napoli face scor de tenis în deplasarea de la Ajax. Toate rezultatele aici

Liga Campionilor: Inter câștigă pe teren propriu cu Barcelona. Napoli face scor de tenis în deplasarea de la Ajax. Toate rezultatele aici

Liga Campionilor a revenit după pauza în care au evoluat echipele internaționale. A fost o seară cu multe goluri și rezultate surprinzătoare în cea de-a treia etapă din grupele Ligii Campionilor.

Rezultate Liga Campionilor FOTO EPA EFE

Bayern, lider în grupa morții după ce a bifat a treia victorie consecutivă

Bavarezii nu au avut milă de Viktoria Plzen pe teren propriu, cărora le-a administrat nu mai puțin de 5 goluri. Grație acestei victorii, nemții își consolidează poziția de lider în grupa morții din care mai fac parte Inter Milano și Barcelona. După primele 3 etape, Bayern Munich a acumulat maximum de puncte și a marcat de nouă ori, fără ca Neuer să fie învins nicio singură dată.

Inter Milano a produs surpriza pe teren propriu împotriva Barcelonei

În cel mai așteptat meci al serii, din grupa C, Inter Milano a reușit să învingă la limită Barcelona, pe teren propriu. Calhanoglu a marcat unicul gol al partidei în prelungirile primei reprize. În partea secundă, Barcelona a fost la conducerea jocului însă nu a reușit să restabilească egalitatea.

Catalanii au marcat în repriza secundă prin Pedri, însă golul a fost anulat după consultarea VAR-ului. Barcelona riscă și în acest sezon să piardă calificarea din grupele Ligii Campionilor. Catalanii sunt abia pe poziția a treia, cu 3 puncte acumulate după primele 3 meciuri. Plzen rămâne pe ultimul loc în grupa morții fără niciun punct obținut în primele etape ale grupelor.

Festival de goluri în Olanda în partida dintre Ajax și Napoli

Napoli a reușit să facă scorul serii în partida din Olanda disputată pe terenul celor de la Ajax Amsterdam. Italienii au obținut o victorie importantă care le consolidează poziția de lider în grupa A din care mai fac parte Liverpool și Rangers. Ajax a deschis rapid scorul, încă din minutul 9 însă avantajul gazdelor nu a durat nici 10 minute.

Formația antrenată de Spalletti a recuperat rapid handicapul de pe tabelă marcând de trei ori până la pauză. După pauză, Napoli a continuat festivalul de goluri și a mai înscris de 3 ori. Ajax rămâne pe poziția a treia în clasament, cu doar 3 puncte acumulate în primele 3 etape.

Victorie fără emoții pentru Klopp împotriva formației la care evoluează Ianis Hagi

Liverpool nu trece printr-o perioadă foarte bună în campionat, însă în Liga Campionilor cormoranii au reușit a doua victorie în primele trei etape. Alexander Arnold și Salah au marcat golurile victoriei împotriva scoțienilor de la Rangers. Liverpool rămâne pe locul secund la 3 puncte în spatele italienilor de la Napoli, în timp ce Rangers ocupă ultima poziție în grupa A.

Festival de goluri în Franța! Marseille obține o victorie surprinzătoare împotriva celor de la Sporting

Marseille a reușit să câștige cu scorul de 4-1 pe teren propriu împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona. Francezii au obținut primele puncte în grupa D chiar în fața liderului grupei. Sporting a avut un debut spectaculos într-o grupă echilibrată din caremai fac parte Tottenham și Eintracht Frankfurt. Cele două formații au remizat în celălalt meci al grupei, scor 0-0.

Club Brugge, liderul surprinzător al grupei B cu maximum de puncte după primele 3 etape

Club Brugge este una dintre surprizele noii ediții a grupelor Ligii Campionilor. Formația belgiană a învins pe teren propriu Atletico Madrid, scor 2-0. Cu această victorie, Club Brugge își consolidează poziția de lider cu maximum de puncte după primele 3 etape. De cealaltă parte, trupa lui Simeone rămâne pe ultimul loc. În celălalt meci al grupei, FC Porto a câștigat pe teren propriu cu Leverkusen, scor 2-0.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...