Liga I: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-4, în play-off

Liga I: CS Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-4, în play-off

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova cu scorul de 4-1 (2-0), sâmbătă, la Pitești, într-un meci din etapa a 3-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

CFR a profitat de forma mai slabă a craiovenilor după evoluția din Cupa României și s-a impus fără drept de apel. Ciprian Deac a deschis scorul (18), cu un șut de la circa 25 de metri, sub bara transversală. Peste doar două minute oaspeții și-au mărit avantajul prin Adrian Păun (20), din pasa lui Deac.

Universitatea a avut o ocazie de a reduce din scor prin Alex Băluță (37), însă portarul Mihai Mincă a respins lovitura sa de cap.

Gazdele au marcat în debutul reprizei secunde, prin Gustavo (49 — penalty), după un henț în careu comis de Răzvan Horj, dar clujenii au mai punctat de două ori pe contraatac, prin Tomislav Gomelt (69) și Ciprian Deac (73).

Universitatea a terminat meciul în zece oameni, Andrei Ivan fiind eliminat pentru al doilea cartonaș galben (89).

În opt confruntări directe între CSU și CFR, clujenii au obținut două victorii, ambele în deplasare.

Cu acest prilej a debutat în Liga I atacantul Jovan Markovic (CSU Craiova), cel care a împlinit 16 ani pe 23 martie. Juniorul a debutat la Universitatea pe 13 decembrie 2016, în meciul din optimile Cupei României cu Dacia Unirea Brăila, fiind în topul celor mai tineri debutanți din fotbalul românesc.

CS Universitatea Craiova — CFR 1907 Cluj 1-4 (0-2), stadion Nicolae Dobrin — Pitești
Au marcat: Gustavo (49 — penalty), respectiv Ciprian Deac (18, 73), Adrian Ion Alexandru-Păun (20), Tomislav Gomelt (69).
Cartonaș roșu: Andrei Ivan (CSU Craiova, 89).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui), Bogdan Gheorghe (București); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Romolus Gabor (Hunedoara) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”