Liga I: Dinamo București - Astra Giurgiu 1-1

Liga I: Dinamo București - Astra Giurgiu 1-1

Dinamo București și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), sâmbătă seara, în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-o partidă din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

 Astra a dominat prima repriză și a ratat ocazii de gol prin Anatole Abang (22), Alexandru Ioniță II (28) și Takayuki Seto (35). 

Dinamo a fost mai ofensivă după pauză și și-a creat o primă situație de gol prin Diogo Salomao (49), iar apoi a deschis scorul prin slovacul Adam Nemec (66), din centrarea lui Valentin Costache. Astra a egalat prin Romario Moise (82), introdus pe teren în minutul 72 și care a marcat dintr-o lovitură liberă de la circa 22 de metri.

Dinamo nu a mai câștigat de cinci etape (două egaluri, trei eșecuri).

Astra nu are nicio victorie în ultimele trei runde, în care a obținut două remize în deplasare și a pierdut acasă cu liderul CFR Cluj.

FC Dinamo București — AFC Astra Giurgiu 1-1 (0-0), stadion Dinamo — București
Au marcat: Adam Nemec (66), respectiv Romario Moise (82).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Robert George Dumitru (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…