Liga I: Dinamo București, învinsă acasă de ACS Poli Timișoara cu 2-1

Liga I: Dinamo București, învinsă acasă de ACS Poli Timișoara cu 2-1

ACS Poli Timișoara a învins-o surprinzător pe Dinamo București cu scorul de 2-1 (1-1), luni, pe stadionul Dinamo, într-un meci din etapa a noua a Ligii I de fotbal.

Dinamo a deschis scorul prin Valentin Ionuț Costache (30), dar Poli a restabilit egalitatea prin Gabriel Vașvari (37 — penalty), după un fault comis de portarul Jaime Penedo asupra lui Cosmin Bîrnoi. Octavian Drăghici (63) a marcat golul victoriei echipei oaspete.

Costache (2, 14) a ratat două situații bune pentru Dinamo, Nemec a irosit și el o oportunitate (49) pentru gazde, iar Valentin Crețu (69). Drăghici a avut o șansă mare pentru bănățeni (15), debutantul Ivan Curjuric a trecut de două ori pe lângă gol (56, 67), Bîrnoi (57) a ratat și el.

Înaintea meciului s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului internațional Nicolae Lupescu, decedat săptămâna trecută.

Dinamo venea după două victorii consecutive. Poli este la a treia victorie consecutivă (2-0 cu Gaz Metan, la Mediaș, 4-3 cu CFR Cluj, la Timișoara) și e neînvinsă de patru etape. Bănățenii au bifat a treia victorie în deplasare.

FC Dinamo București — ACS Poli Timișoara 1-2 (1-1), stadion Dinamo — București
Au marcat: Valentin Ionuț Costache (30), respectiv Gabriel Vașvari (37 — penalty), Octavian Drăghici (63).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) — CCA, Cătălin Popa (Vaslui) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”