Liga I: FC Botoșani - Petrolul Ploiești 1-0, în play-out

Liga I: FC Botoșani - Petrolul Ploiești 1-0, în play-out

FC Botoșani a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, pe teren propriu, în prima partidă din faza play-out a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei a fost înscris de Gabriel Vașvari (72 — penalty), în urma unui henț comis în propriul careu de fundașul francez Fabrice Begeorgi, la centrarea bulgarului Radoslav Dimitrov.

FC Botoșani a mai avut o ocazie mare, prin Quenten Martinus (40) și ar mai fi putut primi un penalty, în minutul 8, când același Martinus a fost ținut în careu de Pacar.

Petrolul a obținut una din cele două victorii din sezonul regulat chiar pe teren propriu cu FC Botoșani (2-1). Moldovenii și-au luat revanșa în retur, cu 2-1.

Petrolul este la a șaptea înfrângere consecutivă în campionat, în timp ce FC Botoșani venea după trei eșecuri la rând.

FC Botoșani — FC Petrolul Ploiești 1-0 (0-0), Stadion ''Municipal'' — Botoșani
A marcat: Gabriel Vașvari (72 — penalty).
Arbitru: George Rădulescu (București); arbitri asistenți: Marius Nicoară (Drobeta-Turnu Severin), Daniel Hulubei (Vaslui); arbitru de rezervă: Marian Barbu (Făgăraș)
Observatori: Ionel Popa (Pașcani) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…