Liga I: FC Viitorul - FC Voluntari 0-0

Liga I: FC Viitorul - FC Voluntari 0-0

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanța a terminat la egalitate cu FC Voluntari, 0-0, pe teren propriu, la Ovidiu, marți seara, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

Sursa foto: fcviitorul.ro

Campioana nu reușește să o învingă pe FC Voluntari după ce a pierdut în această vară și Supercupa României (0-1) în fața ilfovenilor.

FC Viitorul nu are nicio victorie în ultimele patru etape (trei eșecuri și un egal) și în ultimele cinci meciuri jucate în toate competițiile (incluzând și 0-4 cu APOEL Nicosia, în preliminariile Ligii Campionilor), în care nu a marcat niciun gol.

FC Voluntari nu are nicio victorie în ultimele trei etape, în care a obținut două egaluri.

Mihai Voduț a avut cele mai mari ocazii ale oaspeților la Ovidiu, în min. 11, când a fost blocat in extremis față în față cu portarul Victor Rîmniceanu, și în min. 75, când șutul său de la 18 metri a fost deviat în corner de Marius Constantin.

FC Viitorul a ratat situații bune de gol prin Romario Benzar (59), al cărui șut a fost respins în corner de portarul Răzvan Petrariu, debutant în Liga I, prin Aurelian Chițu (60), care a trimis cu capul paralel cu poarta din poziție ideală, și prin Florinel Coman (69), care a șutat violent din 8 metri în Daniel Novac.

La Viitorul nu au jucat atacantul Kevin Boli (suspendat pentru un cartonaș roșu), George Țucudean (suspendat de club pe termen nelimitat), Robert Hodorogea, Ionuț Vînă.

FC Viitorul Constanța — FC Voluntari 0-0, Academia Gheorghe Hagi — Stadion "Central" — Ovidiu
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Vladimir Urzică (Piatra Neamț), Iulian Radu (București); arbitru de rezervă: Andrei Antonie (București)
Observatori: Marian Dorobanțu (Buzău) — CCA, Marian Bucurescu (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa