Liga I: FC Voluntari - Concordia Chiajna 0-1

Liga I: FC Voluntari - Concordia Chiajna 0-1

Concordia Chiajna a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, în deplasare, la Giurgiu, în ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Unicul gol a fost marcat de Paul Batin (69), cu un șut deviat de Mihai Popescu.

FC Voluntari și-a creat mai multe ocazii clare de gol, având și două bare.

Cosmin Achim a ratat în minutele 22 și 29, Alexandru Tudorie a avut o șansă mare de gol în min. 28, iar în min. 81 a trimis mingea în bară, după ce portarul Alessandro Caparco a respins șutul lui Petre Ivanovici. Florin Cernat a trimis în bara a doua a porții adverse direct din corner (43). Caparco a avut o intervenție salvatoare în min. 81, la o minge deviată de Tudorie.

Arbitrul Lucian Rusandu i-a acordat greșit cartonașul galben lui Manasse Enza Yamissi (Concordia), deși Marian Cristescu a comis fault. Totodată, nu i-a acordat al doilea cartonaș galben lui Costin Lazăr (FC Voluntari) în min. 90+1, pentru henț intenționat.

Concordia a reușit a treia sa victorie consecutivă, după 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Concordia are patru victorii în ultimele cinci meciuri.

FC Voluntari — CS Concordia Chiajna 0-1 (0-0), stadion ''Marin Anastasovici'' — Giurgiu
A marcat: Paul Batin (69).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe), Mihai Marius Marica (Bistrița); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (București)
Observatori: Cristian Nica (Ploiești) — CCA, Ion Cățoi (București) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...