Liga I: Juventus București - CS Universitatea Craiova 0-1

Liga I: Juventus București - CS Universitatea Craiova 0-1

CS Universitatea Craiova a învins nou-promovata Juventus București cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, în deplasare, la Ploiești, într-o partidă din etapa a cincea a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Gustavo Di Mauro Vagenin (45), după o minge respinsă de portarul Relu Stoian. Brazilianul a ratat un penalty în min. 53, trăgând mult peste poartă după ce a alunecat în momentul șutului.

Universitatea a făcut un joc slab în repriza secundă și a încheiat apărându-se cu cinci fundași, iar Juventus a avut și portarul în careul advers la ultimele două faze de joc.

Juventus a mai avut oportunități de gol prin Stoenac (28, 69), Walace (58), Călințaru (68).

Echipa oaspete a avut o șansă uriașă de gol prin Alexandru Mitriță (43), singur cu portarul, oportunități notabile având și Hristo Zlatinski (62) și Alexandru Mateiu (73).

Juventus rămâne fără nicio victorie în Liga I, în timp ce Universitatea este neînvinsă, cu două victorii și trei egaluri.

ASC Juventus București — CS Universitatea Craiova 0-1 (0-1), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești
A marcat: Gustavo Di Mauro Vagenin (45).
Gustavo (CSU Craiova) a ratat un penalty în minutul 53 (șut peste poartă).
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești); arbitri asistenți: Mircea Mihail Grigoriu (București), Gabriel Sabin Stroe (Pitești); arbitru de rezervă: Florin Andrei (Târgu Mureș)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galați) — CCA, Eduard Alexandru (Ploiești) — LPF

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

2 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…