Liga I: Meciul Dinamo - CSMS Iași 0-0

Liga I: Meciul Dinamo - CSMS Iași 0-0

Dinamo București și CSMS Iași au terminat la egalitate, 0-0, joi seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. De remarcat că scorul a fost ''alb'' și în partida tur.

Meciul dintre echipele Dinamo și CSMS Iași a fost întrerupt, în minutul 31, la scorul de 0-0, timp de zece minute, din cauza scandărilor xenofobe ale galeriei dinamoviste . Arbitrul Iulian Călin (Ștefănești) a decis întreruperea partidei și a trimis jucătorii celor două echipe la vestiare. După o pauză de zece minute, jucătorii au revenit pe gazon și jocul s-a reluat.

Galeria dinamovistă a părăsit stadionul până la pauză.

Dinamo a remizat după o serie de trei victorii consecutive. Ieșenii sunt neînvinși de cinci meciuri, din care au câștigat trei și au terminat la egalitate două.

FC Dinamo București — CSMS Iași 0-0, Stadion "Dinamo" — București
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești/AG); arbitri asistenți: Daniel Mitruți (Craiova), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin)
Observatori: Ioan Onicaș (Zalău) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

5 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră