Liga I: Petrolul Ploiești - CS Universitatea Craiova 0-1

Liga I: Petrolul Ploiești - CS Universitatea Craiova 0-1

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a 11-a a Ligii I de fotbal. Unicul gol al partidei, desfășurată pe un gazon foarte prost, a fost înscris de tânărul Andrei Ivan (2).

Oaspeții ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 60, când iordanianul Thaer Bawab a fost faultat în careu de Alexandru Benga.

Universitatea Craiova a terminat meciul în zece oameni, după ce bulgarul Zlatinski a primit al doilea cartonaș galben (90+3) pentru trageri de timp.

CS Universitatea a obținut a treia sa victorie consecutivă în Liga I. Petrolul rămâne pe ultimul loc al clasamentului, cu o singură victorie.

FC Petrolul Ploiești — CS Universitatea Craiova 0-1 (0-1), Stadion "Ilie Oană" — Ploiești, 18,30)
A marcat: Andrei Ivan (2).
Cartonaș roșu: Hristo Zlatinski (CS Universitatea, 90+3).
Arbitru: Marcel Bîrsan (București); arbitri asistenți: Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea), Vlad Bârleanu (București); arbitru de rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca)
Observatori: Constantin Ștefan (București) — CCA, Mihai Stancu (București) — LPF

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...