Lino Golden, eliminat de la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu

Lino Golden, eliminat de la Chefi la Cuțite. Cum a reacționat Cătălin Scărlătescu

Battle-urile din sezonul 11 Chefi la Cuțite au început pentru cei trei chefi care își coordonează echipele pentru a obține cele mai multe voturi din partea invitațiilor din fiecare ediție. În ediția 22, unul din cei mai îndrăgiți artiști ai momentului a fost eliminat după ce a obținut cel mai mic punctaj din partea juraților.

FOTO Antena 1

În ediția 22 din sezonul 11, concurenții din echipele chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit pentru foști concurenți de la America Express. Chiar dacă invitații din această ediție au fost încântați de preparate, doar o singură echipă a ieșit câștigătoare.

Chef Sorin Bontea au câștigat lupta din ediția 22 așa că la duel au intrat concurenții celorlalți chefi.

În etapa eliminatorie, cei mai mulți concurenți nu au fost atenți la tema propusă de Gina Pistol așa că au obținut punctaje foarte mici din partea juraților.

A fost o probă foarte ușoară, totul era să mă ascultați. Să înțelegeți cuvântul „vedetă” în farfurie. Nu era vorba despre o garnitură! Pot să vă spun doar că respectarea temei a contat. Sunt multe note de 9, să începem!”, a spus Gina Pistol.

Mihaela Zahariea, Amalia Esa, Andrea Sabini, George Popescu, Daniel Dragomir au obținut 9 puncte din partea juraților la primul battle. Luna Morgaciova, Ana Maria Ijac, Mariana Zinner, Elena Ciot Monda, Dumitru Paul Tudosescu și Iustin Radu Câmpeanu s-au salvat după ce au primit 10 puncte.

Florin Borșaru a obținut cele mai multe puncte (13), în timp ce cuțitul de aur din echipa lui chef Florin Dumitrescu a primit 12 puncte.

Concurentul cu cel mai slab punctaj de la primul battle din sezonul 11 a fost artistul Lino Golden. Acesta a primit doar 6 puncte din partea celor 3 jurați și va părăsi competiția.

„Am regretat foarte mult că nu am rămas! Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat de asta”, a mărturisit Lino Golden, potrivit a1.ro .

Chef Cătălin Scărlătescu a fost dezamăgit că a pierdut deja un concurent puternic, dar este mândru de realizările lui Lino Golden.

„Îți doresc tot binele din lume, ne-ar fi plăcut să ne bucurăm mai mult de tine pentru că ești un băiat foarte mișto”, i-a transmis Scărlătescu lui Lino Golden.

Chefi la Cuțite continuă marți seară pe Antena 1 cu o nouă ediție spectaculoasă în care cei trei chefi se vor duela într-un nou battle.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”