LINȘAJ bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zâmbet care nu este al ei”

LINȘAJ bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zâmbet care nu este al ei”

Linșaj bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zambet care nu este al ei”. Antena 3 a transmis in direct receptia organizata de Ambasada SUA la Bucuresti cu ocazia zilei nationale a Statelor Unite. Insa postul nu a fost interesat de evenimentele de la ambasada, ci de Laura Codruta Kovesi, pe care a filmat-o incontinuu pe tot parcursul transmisiei, după cum se poate vedea din capturile de mai jos realizate de  Aktual24 .

Kovesi a fost filmata pe tot parcursul transmiei in direct a postului fondat de Da Voiculescu, fiind prezentata zeci de minute. Alaturi de Kovesi s-au aflat adjunctul ei, Marius Iacob, si procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

 Din studio, realizatoarea Dana Grecu si invitatii ei comentau fiecare miscare a sefei DNA. „Are un zambet care nu este al ei”, a spus Grecu.

Antena 3 a lansat o noua campanie de linsare a Laurei Codruta Kovesi, fiecare emisiune din ultima saptamana facat referire la „abuzurile” la care s-ar fi dedat sefa DNA.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia