LINȘAJ bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zâmbet care nu este al ei”

LINȘAJ bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zâmbet care nu este al ei”

Linșaj bolnav. Antena 3 a filmat-o încontinuu pe Kovesi în timpul recepției de la Ambasada SUA. Dana Grecu: „Are un zambet care nu este al ei”. Antena 3 a transmis in direct receptia organizata de Ambasada SUA la Bucuresti cu ocazia zilei nationale a Statelor Unite. Insa postul nu a fost interesat de evenimentele de la ambasada, ci de Laura Codruta Kovesi, pe care a filmat-o incontinuu pe tot parcursul transmisiei, după cum se poate vedea din capturile de mai jos realizate de Aktual24.

Kovesi a fost filmata pe tot parcursul transmiei in direct a postului fondat de Da Voiculescu, fiind prezentata zeci de minute. Alaturi de Kovesi s-au aflat adjunctul ei, Marius Iacob, si procurorul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu.

 Din studio, realizatoarea Dana Grecu si invitatii ei comentau fiecare miscare a sefei DNA. „Are un zambet care nu este al ei”, a spus Grecu.

Antena 3 a lansat o noua campanie de linsare a Laurei Codruta Kovesi, fiecare emisiune din ultima saptamana facat referire la „abuzurile” la care s-ar fi dedat sefa DNA.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

2 Avertismentul profesorului Virgil Păunescu în legătură cu vaccinurile

3 Așa o fi?

4 Mafia cu gulere galbene / Te crucești când citești așa ceva!

5 Categoria „valori” / A murit „El Magico” Raj, celebrul dealer al vedetelor