LIVE din cocina PSD! Dragnea și-a furat-o! Tudose anunță că remanierea merge înainte: Am fost la președinte să stabilim calendarul

LIVE din cocina PSD! Dragnea și-a furat-o! Tudose anunță că remanierea merge înainte: Am fost la președinte să stabilim calendarul

Principalii actanți din noul spectacol de circ-sezonul de toamnă-au ajuns la cocina din Kiseleff. Primii au sosit Dragnea și Stănescu de Olt, care-l garda ca un hemoroid rănit. Dragnea a încercat să râdă, dar făcea mereu fețe-fețe. A spus numai minciuni: pătrate, rotunde, strâmbe, palii. Probabil că de aceea îi mai și venea să râdă, zicea în gând: Doamne ce imbecil am ajuns să fiu. 

Ulterior, împreună cu Ciolacu, a ajuns și Terente. Avea un ușor iz de Cotroceni.

LIVE TEXT:

16.13 Declarații după staborul PSD. Dragnea și-a furat-o! Tudose anunță că remanierea merge înainte: Am fost la președinte să stabilim calendarul.

14.53 Va fi remaniere. Cică s-au înțeles pe 4 miniștri.

14.52 Bădălău, minciuni căcălău: „Dl premier este bărbat, este un om matur, înțelept, care știe foarte bine guvernarea unei țări și nu se joacă cu lucrul ăsta. (...) Amintiți-vă că am avut îndoieli la început, dar acum vă spun că este unul dintre premierii cei mai buni pe care i-a avut România. (...) Dl premier are un program de guvernare de dus și acolo unde dânsul consideră că domnii miniștri nu-și fac treaba, normal că vine cu solicitări de împrospătare. E atributul dânsului și acceptăm asta. Va exista o remaniere”.

„Tudose nu îi reproșează nimic lui Liviu Dragnea”, a mai spus Bădălău.

14.20 Tudose l-a ejaculat pe omul lui Pieleanu din Guvern! Marius Pieleanu a confirmat, marti, intr-o interventie la Antena 3, ca premierul Mihai Tudose i-a cerut demisia din functia de consilier de stat fostului sau colaborator de la Avangarde, Vladimir Ionas, pe motiv ca ar fi un apropiat al sociologului, care a anuntat vineri ca guvernul si premierul s-ar fi prabusit in sondaje. Numit pe vremea lui Sorin Grindeanu in functia de consilier de stat. Ionas ar fi demisionat in cursul acestei dimineti.

14.05 Întrebuci a încercat să-l atace pe Terente la începutul ședinței făcând aluzii la comenzi de la SRI însă ăla de la Brăila i-a tăiat-o adresându-se lui Dragnea: Ziceai că avem întâlnire ca-ntre bărbați, ai chemat și curve?

14.02 Dragnea a convocat Comitetul Executiv Național pentru joi la ora 17.00.

Dragnea, bălăria anului : Îl susțin pe Tudose pentru funcția de premier ca atunci când l-am propus

„La partid se fac discuții politice, nu discuții bărbătești, eu am convovat CEX-ul joi, fiind vorba de intenții de remaniere, astea se discută în partid. Din partea mea nu există niciun fel de tensiuni, eu sunt relaxat. Eu nu am făcut niciodată așa ceva, în sfârșit, e vorba doar de un sondaj. Am văzut acele declarații ale unui consultant politic și le refuz. Nici vorba de o moțiune de cenzură. Eu vreau să continuăm programul de guvernare și să continuăm cu acest guvern. Cu acest premier. Nu, eu zic să fim mai calmi. Nu comentez că domnul Tudose a fost la Cotroceni, e normal să se întâlnească. Din câte știu eu nu e o criză în PSD, am vorbit cu colegii. Din partea mea relația mea cu domnul Tudose e ca la început, ca atunci când l-am propus. Pot să plec și din țară, dacă e cazul, dacă eu sunt problema", a mințit cu nesimțire Liviu Dragnea pe scările cocinei din Kiseleff.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…