LIVE Dragnea, noi atacuri DEMENTE la președinte! Îl face infractor pe Iohannis!

LIVE Dragnea, noi atacuri DEMENTE la președinte! Îl face infractor pe Iohannis!

 Dragnea, noi atacuri DEMENTE la președinte! Îl face infractor pe Iohannis! Președintele PSD, Liviu Dragnea, atacuri demente Klaus Iohannis: a intrat în panică pentru că vede cum „se strânge funia în jurul parului”. Este un președinte „fake”, care „poate fi considerat infractor”, a spus Dragnea, într-un atac fără precedent lansat din Parlamentul României.

Dragnea a lansat joi un atac frontal împotriva lui Klaus Iohannis, pe care l-a numit ”tonomatul statului paralel” și ”un președinte întors cu cheița”.

 ”În opinia mea, se conturează din ce în ce mai mult că avem un președinte întors cu cheița, care nu are curaj să ia deciziile care se impun. Cum apare un subiect, i se mai arată o pisică: mai e chemată soția la audieri, mai apare un dosar. Putem spune că e tonomatul statului paralel. Vom mai vorbi luni despre Iohannis când apare a doua valiză”, a susținut Dragnea într-o conferință de pres ad-hoc la Camera Deputaților.

„E un infractor care s-a cocoțat în cea mai înaltă funcție a statului român”, a spus șeful PSD.

„Am văzut un om în panică, nervos și iritat, dar în panică. Vedem un președinte panicat pentru că vede cum se destramă sistemul odios care l-a protejat atâția ani. Vede cum se strânge funia în jurul parului”, a spus Dragnea.

El a amintit de cele șase „dosare” pe care le-a prezentat luni, într-una dintre valizele cu care a venit la Parlament.

„Am prezentat doar câteva documente care au ieșit în spațiul public, au fost în presă, dar au fost băgate la sertar. Nu a putut să răspundă, dar a pus placa cu infractorul”, a spus Dragnea.

Dragnea a făcut o paralelă între dosarele sale penale și presupusele dosare ale șefului statului.

”La Iohannis nu vorbim de foloase necuvenite constând în prezență la vot, ci de foloase necuvenite constând în case de pe urma cărora a încasate sute de mii de euro din chirii. Nu vorbim de invenții cu două angajate din Teleorman, ci de numirea, promovarea și susținerea în funcție a doi procurori care i-au închis dosare. La Iohannis nu veți găsi acuzații aberante că e ilegal transferul a două proprietăți de la stat. veți vedea un transfer de la primăria condusă de Iohannis la o organizație condusă de Iohannis. La asta președintele fake nu vrea să răspundă”, a mai spus Liviu Dragnea.

„Dacă ne aducem aminte, mai era cineva care folosea placa cu infractorii şi penalii: Kovesi. Când a apărut scandalul cu înregistrările, când a început să se discute serios de Onea şi Portocală, Kovesi a spus că e un asalt al penalilor împotriva justiţiei. Dacă foloseşte atât de mult cuvântul infractor, poate să devină periculos pentru un om care e dovedit de instanţele din România că a comis infracţiuni”, a continuat Dragnea.

Dragnea a spus de mai multe ori că Iohannis este „un președinte fake” și că este „întors cu cheița”.

„Putem spune că Iohannis este un tonomat al statului paralel”, a mai spus Dragnea. 

El a anunțat că luni va veni „cu o nouă valiză”.

Revenim


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...