LIVE Paranoia la mitingul PSD! În afara jandarmilor de la Iaşi sunt 400 veniţi din Constanţa şi câteva sute de la brigada mobilă din Bacău

LIVE Paranoia la mitingul PSD! În afara jandarmilor de la Iaşi sunt 400 veniţi din Constanţa şi câteva sute de la brigada mobilă din Bacău

LIVE Paranoia la mitingul PSD! Geniștii verifică mașinile din Piața Unirii să nu aibă bombe, perimetrul e delimitat cu garduri de protecție! Filmare cu coloana de autocare!

Ora 14.22: Protestatarii anti-PSD, strânși lângă Piața Unirii, strigă la megafoane sloganuri împotriva PSD

 Ora 14.19: La microfon cântă o membră a Cenaclului Flacăra

Ora 14.17: În afara jandarmilor de la Iaşi sunt 400 veniţi din Constanţa şi câteva sute de la brigada mobilă din Bacău, scria Ziarul de Iași. Jandarmii stau cu organizatorii la puncte de acces în Piaţă şi îi verifică pe cei care vor să intre. Pe Cuza Voda deja s-a închegat un grup de protestatari pe care jandarmii nu-i lasă să intre.

Ora 14.00: Piața Unirii se umple de PSD-iști. Unii dintre ei primesc veste roșii gratuite din partea organizatorilor

Ora 13.50: PSD a adus aceeași fanfară de lăutari ca și la ședința PSD din aprilie. Au început să vină PSD-iștii din Bacău și alte județe, jandarmii îi legitimează pe oamenii din Piața Unirii care nu au legătură cu mitingul și le cer să părăsească piața

Ora 13.26: Pe un ecran imens din Piața Unirii rulează spoturile electorale PSD. O trecătoare îi întreabă pe jandarmi: ”Tinerilor, e război in Iași? Ce e cu voi?”

Ora 13.15: În Piața Unirii a fost adusă și o cisternă cu apă potabilă pentru participanții la mitingul PSD.

Ora 12.51: Organizatorii împrejmuiesc perimetrul din Piața Unirii cu garduri de protecție, iar geniștii verifică mașinile din zonă în căutare de dispozitive explozive.

 Mitingul PSD de la Iași, programat să înceapă la ora 14.00 în Piața Unirii, beneficiază de o mare concentrare de forțe ale autorităților. În Piața Unirii au apărut circa zece dube și camioane cu jandarmi, potrivit corespondentului G4Media.ro la fața locului. De asemenea, în spatele clădirilor din piață sunt parcate automobile ale Jandarmeriei.

 În Piața Unirii, pregătirile PSD sunt în toi: sunt montate scene, boxe gigantice, sunt trase cabluri electrice, au fost aduse toalete ecologice. La Iași sunt așteptate zeci de autocare cu simpatizanți PSD aduși din toată Moldova.

 La mitingul organizat de PSD chiar în ziua summitului european istoric de la Sibiu nu va participa însă premierul Viorica Dăncilă, care a anunțat că are organizate vizite de lucru la Alba Iulia și Cluj.

De asemenea, mai multe organizații civice din Iași au anunțat pe Facebook că vor organiza contra-proteste față de mitingul PSD.









Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?