LIVE Se decide soarta PSD după condamnarea Infractorului / Reuniune de urgență a liderilor la sediu / Dăncilă va conduce partidul până la congres

LIVE Se decide soarta PSD după condamnarea Infractorului / Reuniune de urgență a liderilor la sediu / Dăncilă va conduce partidul până la congres

O reuniune de urgență a liderilor social-democraţi va avea loc luni la sediul PSD de la Băneasa, ransmite Agerpres. Întrunirea are loc în contextul condamnării de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, scrie G4Media.

 
Ora 15:00 – La sediul PSD a ajuns primarul Sectorului 5, Daniel Florea:

Președintele executiv, Viorica Dăncilă, va prelua conducerea interimară a PSD. Este cel mai slab rezultat pe care la obținut PSD deoarece am greșit foarte mult pe partea de comunicare și am acceptat demonizarea lui Liviu Dragnea. Am primit o lecție foarte dură de la români. Viorica Dăncilă va conduce partidul până la congres. Vom discuta mâine (marți n. red.) în CEX când va fi congresul. Toți trebuie să învățăm să ne asumăm răspunderea pentru toate faptele și să nu ne lăsăm colegii la greu.
Ora 14:50 – Ecaterina Andronescu: 

Întrebată de jurnaliști despre sentința liderului PSD Liviu Dragnea, Ecaterina Andronescu a declarat: “Eu nu cred că are legătură cu rezultatul alegerilor. Aici este foarte trist: probabil că anumite greșeli care s-au amplificat. Nu cred că trebuie să găsim acum vinovații. Acum trebuie să găsim soluțiile care să reechilibreze partidul, un partid care se află la guvernare și care să își asume…”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…

4 O decizie corectă! Drulă, ministrul Transporturilor, nu mai vrea drumuri modernizate care să treacă prin sate,…

5 Mușchii președintelui fac furori pe internet! / Câh, Mândruță nu s-a putut abține să nu-i dea o limbă...