LIVE VIDEO Miting pro-Gugern la Cotroceni/2000 de participanți

LIVE VIDEO Miting pro-Gugern la Cotroceni/2000 de participanți

Aproximativ 40-50 de persoane, majoritatea in varsta, protesteaza la ora transmiterii acestei stiri langa Palatul Cotroceni, ei scandand impotriva presedintelui Klaus Iohannis si in favoarea Guvernului, relateaza Digi24. Potrivit unor informatii obtinute de postul de stiri, protestul ar fi fost stabilit si organizat de trei lideri PSD - Gabriela Firea, Lia Olguta Vasilescu si Codrin Stefanescu.

17:40 Agentia news.ro anunt ca peste 1.000 de persoane protesteaza la protestul de la Palatul Cotroceni, care scandeaza "Jos Iohannis", "Grindeanu, nu te lasa, noi suntem de partea ta", "PNL si USR aceeasi mizerie". Circulatia rutiera prin fata Palatului Cotroceni a fost blocata.

La protestul de la Palatul Cotroceni vin in continuare oameni, numarul manifestantilor fiind in crestere. Dupa ce numarul protestatarilor a crescut, circulatia a fost blocata in fata Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu si Eroii Sanitari.

UPDATE 16.50 Numarul manifestantilor de la Cotroceni a crescut la aproape 2000.

UPDATE 15.40 Numarul manifestantilor de la Cotroceni a crescut la aproape 200.

UPDATE 15.10 Aproape 100 de persoane manifesteaza la aceasta ora la Palatul Cotroceni. Protestatarii cer demisia presedintelui Iohannis, pe care il acuza de tradare, relateaza Digi24.

"Ar fi vorba despre un mars pasnic, la care sa participe cei care sustin Guvernul Grindeanu, iar manifestatia ar urma sa aiba loc in zona Palatului Cotroceni. Scopul mitingului ar fi acela de a demonstra ca protestele care au avut loc in Capitala si in alte orase din tara in ultimele sase zile nu reprezinta vocea majoritatii", a notat Digi24 in pagina electronica.

Si Adevarul scrie, citand surse din PSD, ca de mobilizarea oamenilor iesiti in strada s-a ocupat Octavian Raducanu, la propunerea lui Codrin Stefanescu.

Oficial, Partidul Social Democrat nu isi asuma organizarea manifestatiei, insa PSD s-ar pregati pentru un miting autorizat joia viitoare, fara ca acest lucru sa fi fost, pana acum, anuntat oficial, mai scrie Digi24.

UPDATE 2: Potrivit surselor HotNews.ro, organizarea mitingului pare a fi un rezultat al luptelor interne intre diverse factiuni din PSD, lupte pornite din momentul in care pozitia lui Dragnea a inceput sa se subrezeasca.

Ar fi vorba despre un marş paşnic, la care să participe cei care susţin Guvernul Grindeanu, iar manifestaţia ar urma să aibă loc în zona Palatului Cotroceni. Scopul mitingului ar fi acela de a demonstra că protestele care au avut loc în Capitală şi în alte oraşe din ţară în ultimele şase zile nu reprezintă vocea majorităţii.

Oficial, Partidul Social-Democrat nu îşi asumă organizarea marşului care ar urma să aibă loc, însă PSD s-ar pregăti pentru un miting autorizat joia viitoare, fără ca acest lucru să fi fost, până acum, anunţat oficial.







Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale