Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Ce scrie pe Facebook apreciatul jurnalist:

„Știu că o să vă enervez pe mulți dintre voi, dar vă rog să observați următorul lucru: Klaus Iohannis iese la atac (așa, vijelios, cum mulți dintre voi vi-l doriți) doar atunci când este atacat el personal sau soția sa. Doar atunci se enervează și „aruncă paltonul”.

Când chestii mult mai grave erau în joc, cum ar fi însăși relevanța funcției de președinte al României, el a preferat să tacă.

Dintre toate obiectivele sale politice, doar unul singur pare să fi fost împlinit cu adevărat: să nu semene deloc cu Traian Băsescu. Puțin, mult prea puțin.

Iar acum, când camarila lui Dragnea pune țara în conflict cu toți partenerii noștri internaționali, fără niciun mandat de la popor, Klaus Iohannis recită un refren deja învechit: ăla cu infractorii ajunși în fruntea statului. Păi ăstora cine le-a dat încă o șansă, monșer? Provocarea este ce faci tu, ca președinte, după ce infractorii ajung în fruntea statuui, nu doar să constați un lucru demult evident.

Tare mă tem că Klaus Iohannis nu are - și nici nu a avut vreodată - vreo carte în mânecă, că nu are niciun Plan B. Când dezastrul va deveni realitate, va veni - sau poate va trimite un purtător de cuvânt - și va spune că nu s-a putut altfel.

Altfel spus, suntem singuri...”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte