Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Liviu Avram: Acesta este, din păcate, adevărul despre Iohannis...

Ce scrie pe Facebook apreciatul jurnalist:

„Știu că o să vă enervez pe mulți dintre voi, dar vă rog să observați următorul lucru: Klaus Iohannis iese la atac (așa, vijelios, cum mulți dintre voi vi-l doriți) doar atunci când este atacat el personal sau soția sa. Doar atunci se enervează și „aruncă paltonul”.

Când chestii mult mai grave erau în joc, cum ar fi însăși relevanța funcției de președinte al României, el a preferat să tacă.

Dintre toate obiectivele sale politice, doar unul singur pare să fi fost împlinit cu adevărat: să nu semene deloc cu Traian Băsescu. Puțin, mult prea puțin.

Iar acum, când camarila lui Dragnea pune țara în conflict cu toți partenerii noștri internaționali, fără niciun mandat de la popor, Klaus Iohannis recită un refren deja învechit: ăla cu infractorii ajunși în fruntea statului. Păi ăstora cine le-a dat încă o șansă, monșer? Provocarea este ce faci tu, ca președinte, după ce infractorii ajung în fruntea statuui, nu doar să constați un lucru demult evident.

Tare mă tem că Klaus Iohannis nu are - și nici nu a avut vreodată - vreo carte în mânecă, că nu are niciun Plan B. Când dezastrul va deveni realitate, va veni - sau poate va trimite un purtător de cuvânt - și va spune că nu s-a putut altfel.

Altfel spus, suntem singuri...”


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Mama fetei de 12 ani găsită moartă într-o canapea din București a fost prinsă în Spania / Decesul fetei s-ar fi produs în luna aprilie, prin …

2 Igor Girkin enumeră cele 3 motive pentru care distrugerea barajului Nova Kahovka va fi fatală pentru Rusia

3 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală

4 VIDEO Primele imagini arată un dezastru! Apele din barajul Nova Kakhovka au ajuns deja în orașul Herson

5 VIDEO Imagini cu proporțiile dezastrului după distrugerea barajului Nova Kakhovka