Liviu Avram: Observați? Tudorel Toader are o tehnică aparte de a selecta gunoaie în funcțiile relevante de procuror

Liviu Avram: Observați? Tudorel Toader are o tehnică aparte de a selecta gunoaie în funcțiile relevante de procuror

Liviu Avram: Observați? Tudorel Toader are o tehnică aparte de a selecta gunoaie în funcțiile relevante de procuror.

Ce a scris respectatul jurnalist pe Facebook:

„Observați? Tudorel Toader are o tehnică aparte de a selecta gunoaie în funcțiile relevante de procuror: inițiază o procedură, la care e de presupus că participă oameni care țin la standardul lor profesional, îi respinge pe toți fără niciun fel de motivare, apoi reia procedura și așteaptă leprele, oportuniștii.

Așa a făcut vara trecută la selectarea șefului DNA: i-a respins inițial pe toți, iar după reluarea procedurii a ales-o pe Adina Florea.

Azi i-a respins pe toți candidații și la șefia Parchetului General, și la funcțiile de procuror european. După reluarea procedurii vom asista la un festival al gunoaielor.

Nu cred că a existat sau va mai exista vreun ministru al Justiției care să fie atât de detestat de oamenii din sistemul judiciar pentru umilințele gratuite la care îi supune Tudorel Toader.” 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…