Liviu Avram: Români, nu uitați să-i mulțumiți lui Florin Iordache pentru tragedia de la Caracal

Liviu Avram: Români, nu uitați să-i mulțumiți lui Florin Iordache pentru tragedia de la Caracal

Liviu Avram: Români, nu uitați să-i mulțumiți lui Florin Iordache pentru tragedia de la Caracal.

„Caracal. O simplă coincidență, nimic altceva

Principalul promotor al unei legislații care:

- favorizează infractorii
- ignoră victimele
- intimidează instituțiile de aplicare a legii

este un domn din Caracal, pe numele său Florin Iordache.

Poate nu uitați să-i mulțumiți pentru eforturile depuse...”, scrie jurnalistul Liviu Avram pe Facebook.

------

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar joi fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit să furnizeze o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Ulterior, STS a revenit cu explicații, precizând că fata a fost localizată de anchetatori în zona indicată de Serviciu în urma a două din cele trei apeluri la Serviciul de Urgență 112.

Suspectul este un bărbat de 57 de ani, Gheorghe Dincă, tată a trei copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Polițiștii au aflat adresa principalului suspect în cazul uciderii fetei de 15 ani joi noapte, în intervalul 02.00-03.00, dar au intrat în locuință abia la ora 6.00 pentru că "autorizația de percheziție, emisă în jurul orei 3.30, era pentru ora 6.00 dimineața", spune șeful Poliției Române, chestorul Ion Buda, care invocă și "un vid legislativ". Explicațiile acestuia legat de cele câteva ore în care polițiștii nu au intervenit sunt incoerente, iar concluzia acestuia este: "Da, Poliția putea să intre în locuință la ora 3.00 dacă erau indicii corecte cu privire la sechestrarea unei persoane".

Anchetatorii încearcă să identifice o a doua victimă, o fată de 18 ani, care a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…