Liviu Dragnea a fost marti la DNA, unde a fost instiintat de sechestrul pus pe avere. Seful PSD, intampinat de sustinatori, inclusiv parlamentari PSD, dar si de contestatari ce l-au huiduit si i-au strigat "Demisia"

Cateva zeci de sustinatori s-au adunat marti seara in fata sediului DNA, unde este asteptat sa soseasca seful PSD, Liviu Dragnea. Potrivit posturilor de stiri, in fata Parchetului anticoruptie au venit de asemenea mai multi parlamentari PSD, printre acestia si secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacsu, care a declarat ca "o suma de colegi" ai lui Liviu Dragnea "au simtit nevoia sa vina aici".

UPDATE 17:58 Liviu Dragnea a parasit sediul DNA, dupa circa o jumatate de ora, fara a face declaratii

UPDATE 17:30: Dragnea a ajuns la DNA. In fata sediului Directiei Anticoruptie s-a creat imbulzeala, printre sustinatori aflandu-se si mai multi contestatari, care l-au huiduit si au scandat "Demisia, demisia!"

Printre cele circa 30 de persoane din fata DNA sunt si parlamentari PSD, intre acestia secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacsu, care a declarat ca "o suma de colegi" ai lui Liviu Dragnea "au simtit nevoia sa vina aici".

Un alt PSD-ist prezent este deputatul Catalin Radulescu.

Marian Neacsu a sustinut ca nu Liviu Dragnea le-a cerut sa vina sa-l sustina la DNA.

"In primul rand, vreau ca asta sa nu fie tratata ca o actiune de partid. Aici sunt o suma de colegi care au simtit nevoia sa vina aici. Nu se face pe baza de convocator prezenta aici", a spus Neacsu.

"Cred ca pentru orice persoana din Romania care este chemata la un for represiv, cum este DNA-ul, este un moment dificil si Liviu Dragnea este camaradul si tovarasul nostru. Suntem prezenti aici pentru sustinerea domnului Liviu Dragnea. (...) Suntem pe trotuarul asta foarte pasnici, foarte seriosi, asa cum este intregul nostru partid si asteptam ca in momentul in care Liviu Dragnea soseste aici sa vada ca el este sustinut de un numar important de membri de partid", a mai spus Neacsu, potrivit Agerpres.

In fata DNA sunt si aproximativ 20 de jandarmi, un reprezentant al acestora declarandu-le jurnalistilor ca sunt prezenti pentru "asigurarea masurilor pentru a intra demnitarul in interior". El le-a cerut ziaristilor sa lase libera intrarea.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti la Parlament ca va merge azi la DNA. Intrebat de ziaristi daca se va duce la Directia Nationala Anticoruptie, Dragnea a spus: "O sa merg azi. Merg sa iau in primire sechestrul. Urmeaza probabil sechestrul pe viata".

Reamintim ca, potrivit televiziunilor de stiri, mai multi suspecti din dosarul Tel Drum ar fi fost chemati astazi la DNA pentru a fi instiintati ca li s-a pus sechestru pe avere.

Intrebat de ziaristi despre acuzatii procurorilor, Dragnea a mai spus: "Aflati de la DNA pentru ca va da toate informatiile. Nu am cu ce sa fiu santajat. Nu DNA e cea mai importanta institutie din Romania, cu Parlamentul".

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…