Liviu Dragnea: Marian Neacșu rămâne coordonatorul campaniei PSD la locale

Liviu Dragnea: Marian Neacșu rămâne coordonatorul campaniei PSD la locale

Marian Neacșu rămâne în continuare coordonatorul național al campaniei PSD la alegerile locale, a declarat liderul social-democraților, Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament. "Da, rămâne. Este implicat foarte serios, merge și prin județe și chiar sunt mulțumit de modul cum organizează lucrurile", a precizat Liviu Dragnea, întrebat dacă Marian Neacșu va coordona în continuare campania PSD pentru alegerile locale având în vedere că a fost condamnat definitiv într-o cauză penală.

Președintele PSD a explicat că sentința primită de Neacșu este legată de o viitoare candidatură a acestuia la parlamentare și nu de munca de partid.

"Da, aia (condamnarea — n.r.) este legată de candidatură. Munca în partid nu este interzisă", a afirmat Dragnea.

Deputatul PSD Marian Neacșu, secretar general al formațiunii social-democrate, a fost condamnat definitiv, luna trecută, de judecătorii de la ÎCCJ la șase luni închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conflict de interese, după ce și-a angajat nelegal fiica la biroul său parlamentar. Instanța a stabilit în cazul deputatului PSD un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...