Liviu Dragnea: Victor Ponta nu e liber de contract; deci PSD a hotărât - nu e transferabil

Liviu Dragnea: Victor Ponta nu e liber de contract; deci PSD a hotărât - nu e transferabil

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat că Victor Ponta nu este "transferabil", afirmația acestuia venind în contextul în care fostul premier a precizat recent, la rândul lui, că nu este tentat de un eventual "transfer" la un alt partid politic din România.

"Chiar el recunoaște că nu e liber de contract. Deci, PSD a hotărât: nu e transferabil. Eu nu cred în nicio știre, niciun zvon, nicio campanie de presă prin care se sugerează că Victor ar pleca din PSD. Nu cred că va face lucrul acesta. Cum de altfel nu cred că după alegeri Victor Ponta trebuie să rămână doar deputat și atât. Victor Ponta e un om în care PSD a investit foarte mult, cu bogată experiență acumulată, experiență care trebuie folosită și eu sper să fie folosită după alegeri. Victor Ponta, dacă are de câștigat, are de câștigat din PSD, dacă vorbim foarte pragmatic", a spus liderul social-democrat, duminică seara, la Antena 3.

În ceea ce privește posibilitatea ca alți foști membri ai Cabinetului condus de Victor Ponta să plece din PSD, Dragnea a exclus o astfel de ipoteză.

"Eu am vorbit și cu Bănicioiu și cu Teodorovici și cu Rovana Plumb. Sunt oameni implicați, care vor să se implice în continuare. PSD a investit în acești oameni. (...) Eu nu-i știu pe niciunul dintre acești oameni să fie lipsiți de caracter. Nici Victor Ponta, nici ei. Victor Ponta, în primul rând, nu e Mircea Geoană. Asta e clar", a susținut Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Dragnea a precizat că ar putea exista o legătură între Partidul România Unită și cei care au conceput UNPR.

"Nu știu, mă gândesc și eu, poate spun o prostie: cei care au conceput și constituit UNPR-ul poate vor acum să facă UNPR reloaded. (...) Nu are legătură domnul Oprea. Așa mă gândesc eu: că cei care au conceput și construit UNPR — și o spun încă o dată, rar, că poate mă aud — poate se gândesc să facă încă un vehicul. E cam târziu și nu le iese", a spus el.

Întrebat dacă Victor Ponta s-ar putea afla într-o perioadă dificilă, Liviu Dragnea a precizat că fostul premier constituie ținta a numeroase atacuri, dar și-a exprimat convingerea că va depăși această etapă.

"Victor este foarte atacat, din toate părțile, ca și mine, ca și Călin. M-am tot gândit de ce reacționează așa. Este frământat, e normal să fie supărat. E și o diferență de vârstă, sunt zece ani între noi. Asta se simte: o experiență de zece ani, o piele mai tăbăcită te ajută la un moment dat să gestionezi mai liniștit lucrurile astea. Eu cred că perioada asta va trece la Victor și el va reveni în prim plan în munca, în campania PSD, unde e nevoie de el", a arătat Dragnea.

Fostul premier Victor Ponta a precizat, pe 26 august, că nu este tentat de un eventual "transfer" la un alt partid politic din România.

"De dimineață, Antena 3 mă tot transferă la alt partid/ am văzut că ieri m-a transferat RTV/ și acum citesc la un mare 'analizator' că de fapt mă mut la Iohannis! Evident că doar nu o să strice știrea și să mă întrebe și pe mine dacă e adevărat sau nu! Așa că o să explic pe înțelesul microbiștilor — eu la altă echipă din țară nu mă prea tentează un transfer, dar dacă am o ofertă de la o echipă mare din Europa care joacă și în Champions League nu zic nu /să vedem cât cere PSD la transfer (că doar nu mă dau așa liber de contract)", scria el, pe Facebook.

AGERPRES/(A — autor: Irinela Vișan, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

4 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

5 VIDEO Una dintre cele mai spectaculoase imagini de pe frontul din Ucraina. Bineînțeles, rușii sunt la „primire”...