Liviu Luca a fost adus la audieri la DIICOT Ploiești

Liviu Luca a fost adus la audieri la DIICOT Ploiești

Omul de afaceri Liviu Luca a fost adus, luni după amiază, la sediul DIICOT Ploiești pentru audieri după ce procurorii au făcut percheziții timp de mai multe ore la domiciliul acestuia din localitatea Păulești. 

Procurorii DIICOT — Serviciul Teritorial Ploiești au efectuat, luni, percheziții la sindicalistul Liviu Luca într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și instigare la delapidare cu consecințe deosebit de grave.

Din primele informații rezultă că Liviu Luca și alte persoane au constituit o grupare care, în perioada 2005-2009, a prejudiciat PSV Company SA (fosta Petrom Service SA) cu peste 15 milioane lei.

Liviu Luca a mai fost acuzat într-un alt dosar pentru falimentarea Petromservice, el fiind condamnat în iulie 2014 de Tribunalul București la șase ani închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu