Locotenent colonelul de jandarmi Viorel Cristea a fost găsit spânzurat! El fusese decorat pentru o misiune în Afganistan!

Locotenent colonelul de jandarmi Viorel Cristea a fost găsit spânzurat! El fusese decorat pentru o misiune în Afganistan!

Locotenent colonelul de jandarmi Viorel Cristea a fost găsit spânzurat! El fusese decorat pentru o misiune în Afganistan! Un jandarm dat dispărut în urmă cu două zile a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitatea vâlceană Galicea, relatează Adevărul.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani era locotenent colonel în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea, fiind decorat pentru profesionalism în urma unei misiuni în Afganistan.

Soţia a fost cea care a alertat autorităţile.

Locotenent colonelul Viorel Cristea din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vâlcea a fost găsit spânzurat într-o comună din Vâlcea.

Bărbatul de 42 de ai a fost decorat cu „Steaua Afganistanului”, în 2016, pentru activitatea desfăşurată în cadrul unei misiuni NATO - „Resolute Support”, din anul anterior. Medalia a primit-o din partea preşedintelui Poloniei, fiind decorat la sediul Ambasadei Poloniei la Bucureşti, alături de un alt jandarm român. Este vorba despre o decoraţie poloneză dedicată celor care s-au distins în misiunile din Afganistan, „o mărturie a relaţiilor apropiate şi prieteniei cu Jandarmeria Română, dar mai ales o dovadă incontestabilă a profesionalismului jandarmilor români”, după cum se specifica într-un comunicat de presă de la acea vreme.

În data de 15 aprilie anul curent, soţia i-a anunţat dispariţia, iar de atunci s-au demarat cercetările. În această după-amiază a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropierea locuinţei socrilor săi. Bărbatul se afla în concediu şi nimeni nu înţelege ce anume l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. Se fac cercetări pentru a se afla dacă este vorba despre o sinucidere sau o crimă, fiind luate în considerare toate variantele posibile ca în cazul oricărei morţi suspecte.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

3 Așa o fi?

4 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD