Loredana Groza: „M-am îndrăgostit de Mickey Rourke”. Cei doi filmează împreună, în România

Loredana Groza: „M-am îndrăgostit de Mickey Rourke”. Cei doi filmează împreună, în România

La Oradea sunt în desfășurare filmările la „21 de rubini ”. Staruri precum Mickey Rourke, Anthony Delon și Elisabetta Pellini fac parte din distribuția peliculei. În proiect este implicată şi Loredana Groza.

Loredana Groza și Mickey Rourke. FOTO Facebook Loredana Groza

Artista a publicat pe reţelele sociale mai multe fotografii din culise.

„M-am îndrăgostit de @mickey_rourke_ când l-am văzut pentru prima dată în 9 săptămâni și jumătate. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni. Deci, iată-ne aici... împreună pe platoul de filmare „21 de rubine”, un film scris & regizat de Ciprian Mega. Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai dat această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu înceta niciodată să visezi”, a scris Loredana , sâmbătă, pe Facebook.

Duminică, artista a postat pe Facebook și două fotografii în care apare alături de fiul lui Alain Delon.

„Ochii lui Delon... Ca tată ca fiu. Am avut plăcerea să-l cunosc pe Anthony Delon pe platoul de filmare 21 rubine”, a scris Loredana în mesajul care însoțește fotografiile.

Cilck! v-a prezentat zilele trecute detalii în premieră despre acest nou proiect cinematografic, „21 de rubini”, produs de Laura Mega și de Silviu Ciobanu, care l-au cooptat şi pe cunoscutul director de imagine Liviu Mărghidan.

Primii artişti români care au dezvăluit că fac parte din acest proiect sunt Daniel Buzdugan (48 de ani) și Dana Rogoz (37 de ani), care au și mers la Oradea pentru filmări. Acum i-a venit rândul Loredanei să-și anunțe fanii că face parte din distribuția acestui film și că i s-a îndeplinit visul.

Loredana nu este la prima experiență de acest fel. Ea a mai jucat în trecut în producții de la Hollywood, precum „Windfall” („Miza finală”, în 2001) şi „Modigliani” (în 2004) - în care a interpretat rolul unei cântăreţe, aşa cum este şi în viaţa reală.

Filmările pentru pelicula „21 de rubini” au continuat zilele trecute într-o pădure de lângă Oradea, înspre Săldăbagiu de Munte, inclusiv cu scene de vânătoare, după cum a dezvăluit pe Instagram celebrul actor Mickey Rourke.

„Mă pregătesc să filmez o scenă în acest film în care vor fi folosite arme. Asta îmi amintește de tragedia morții Halynei Hutchins. Rugăciunile mele se duc către Halyna Hutchins și familia sa, dar sunt dezgustat de faptul că Alec Baldwin este acuzat de ce s-a întâmplat acolo. Nu a avut nici o legătură. Alți oameni poartă vina”, a spus Mickey Rourke.

Continuarea, în Cliclk!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”