Lovitură de teatru! Liviu Pop nu poate fi schimbat din funcție pentru că are certificat de handicap!

Lovitură de teatru! Liviu Pop nu poate fi schimbat din funcție pentru că are certificat de handicap!

Liviu Pop are un as in maneca despre care nimeni nu stia nimic pana acum! Politicianul maramuresan va ramane ministru al educatiei datorita unei chichițe birocratice care nu permite ca  acesta sa fie concediat de catre angajator, dezvăluie  Ponturifierbinti.com .

Mai exact, Liviu Pop profita din plin de faptul ca este o persoana diagnosticata cu tulburari grave care nu trebuie sa fie stresata sau suprasolicitata.

Desi se stia de mai multe zile ca numele sau se afla pe lista ministrilor care urmeaza sa fie schimbati, iata ca Liviu Pop a dezvaluit in premiera faptul ca are un certificat de handicap, act care se pare ca i-a salvat locul de munca.

Diagnosticul medical scrie negru pe alb ca pacientul are corpul invadat de o forma grava de prostie galopanta, boala care intr-o tara normala l-ar fi tinut la marginea societatii, dar care in Romania, din pacate, se plateste foarte bine.

Conform legislatiei in vigoare, persoanele cu handicap nu pot fi concediate de catre angajator decat in cazul unui faliment sau in cazul in care isi depun singure demisia.

Surse din interiorul PSD afirma ca Liviu Pop nu ar fi singurul handicapat din guvern si dau de inteles ca majoritatea ministrilor au sau urmeaza sa isi scoata astfel de certificate, tocmai pentru a putea ramane in guvern pana la pensie.

NOTĂ Într-o țară guvernată de o elită pe bune acest material este doar un pamflet...



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?