LPF, decizii de cascadorii râsului. CFR, FCSB și Craiova vor juca la o zi după meciul naționalei

LPF, decizii de cascadorii râsului. CFR, FCSB și Craiova vor juca la o zi după meciul naționalei

Decizie bizară a LPF. A reprogramat meciurile celor de la FCSB, Craiova şi CFR, din etapa a 6-a a Superligii, pe 24 și 25 septembrie. În condițiile în care România joacă în Nations League pe 23 şi pe 26 septembrie, iar cele trei echipe dau cei mai mulți jucători la națională!

Gino Iorgulescu pare rupt de fotbalul românesc

LPF a cedat presiunii echipelor angrenate în cupele europene și a acceptat amânarea partidelor echipelor CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova, pentru ca acestea să se poată pregăti mai bine pentru returul din play-off-ul Conference League. Însă la câteva ore a venit cu o decizie de cascadorii râsului: a programat cele trei meciuri între întâlnirile României din Nations League.

Concret, Hermannstadt - CFR Cluj, Chindia Târgoviște - CS Universitatea Craiova şi FC Botoșani - FCSB se vor disputa pe 24-25 septembrie. Iar Finlanda - România e pe 23 septembrie, iar pe 26 septembrie, tricolorii lui Edi Iordănescu vor juca din nou în Nations League, ultimul meci din grupă, cu Bosnia.

Astfel, cele trei echipe tari ale Superligii vor fi nevoite să joace în campionat fără jucătorii de naţională. La FCSB va fi haos, pentru că echipa lui Dică îi va pierde pe Ştefan Târnovanu, Darius Olaru și Octavian Popescu. Mai mult, Raţă, Joonas Tamm şi Radunovic vor ajunge şi ei la naţionalele Moldovei, Estoniei, respectiv Muntenegrului. Acestora li se mai adaugă David Miculescu şi Ianis Stoica, care vor fi prezenţi la acţiunea naţionalei U21, ce va juca cu Olanda şi Germania.

CFR va trebui să joace fără Camora, Burcă, Manea şi Petrila, iar de la olteni vor lipsi Bancu, Câmpanu şi Hanca.

Anunţul oficial făcut de Liga Profesionistă de Fotbal

„Liga Profesionistă de Fotbal sprijină, cu tot ce este posibil, parcursul celor trei echipe angrenate în lupta pentru calificarea în grupele UEFA Conference League.

În urma discuțiillor purtate cu reprezentanții cluburilor și ai partenerului media, LPF a decis amânarea unor partide din etapa a 6-a.

Astfel, meciurile FC Hermannstadt – CFR 1907 Cluj, AFC Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova și FC Botoșani – FCSB, care urmau să se dispute duminică, 21 august, vor fi reprogramate la date și ore care va fi comunicate ulterior, cel mai probabil în intervalul 24-25 septembrie”, se arată pe lpf.ro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /