Luați cu Salam!/Desfășurare impresionantă de forțe și „valori” la înmormântarea „celebrului” „Șerif” din Alexandria

Luați cu Salam!/Desfășurare impresionantă de forțe și „valori” la înmormântarea „celebrului” „Șerif” din Alexandria

Polițiștii, jandarmii și mascații au intervenit, duminică, 4 aprilie, la înmormântarea „gălăgioasă” a lui „Șerif” din Alexandria, un cunoscut bărbat de entie rromă.

Pe străzile orașului Alexandria a răsunat muzica „de jale”, la funeraliile lui „Șerif”, un cunoscut bărbat de etnie rromă din Alexandria, întors din Germania, scriu cetățenii pe rețelele de socializare.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă, iar lăutarii, în frunte cu Salam, au cântat muzică de jale. La priveghi ar fi participat peste 200 de persoane.

Poliția, jandarmeria și mascații au intervenit însă și au dispersat mulțimea, iar lăutarii și-au strâns lucrurile și au plecat.

Sute de persoane la priveghiul lui „Șerif”

La priveghiul lui „Șerif”, unde a cântat manelistul Florin Salam, au început să se strângă oameni încă de joi, când cetățenii au reclamat, pe rețelele sociale, că „autoritățile au evitat zona”.

Iată însă că, în cele din urmă, acestea au acționat pentru a dispersa mulțimea de la funeraliile care nu respectau normele anti-COVID-19.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”