Luați cu Salam!/Desfășurare impresionantă de forțe și „valori” la înmormântarea „celebrului” „Șerif” din Alexandria

Luați cu Salam!/Desfășurare impresionantă de forțe și „valori” la înmormântarea „celebrului” „Șerif” din Alexandria

Polițiștii, jandarmii și mascații au intervenit, duminică, 4 aprilie, la înmormântarea „gălăgioasă” a lui „Șerif” din Alexandria, un cunoscut bărbat de entie rromă.

Pe străzile orașului Alexandria a răsunat muzica „de jale”, la funeraliile lui „Șerif”, un cunoscut bărbat de etnie rromă din Alexandria, întors din Germania, scriu cetățenii pe rețelele de socializare.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost adus acasă, iar lăutarii, în frunte cu Salam, au cântat muzică de jale. La priveghi ar fi participat peste 200 de persoane.

Poliția, jandarmeria și mascații au intervenit însă și au dispersat mulțimea, iar lăutarii și-au strâns lucrurile și au plecat.

Sute de persoane la priveghiul lui „Șerif”

La priveghiul lui „Șerif”, unde a cântat manelistul Florin Salam, au început să se strângă oameni încă de joi, când cetățenii au reclamat, pe rețelele sociale, că „autoritățile au evitat zona”.

Iată însă că, în cele din urmă, acestea au acționat pentru a dispersa mulțimea de la funeraliile care nu respectau normele anti-COVID-19.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate