Lucas Hernandez, de la Bayern Munchen, dat de gol de soție. Numele amantei, făcut public FOTO

Lucas Hernandez, de la Bayern Munchen, dat de gol de soție. Numele amantei, făcut public FOTO

Amelia Lorente, soția internaționalului francez Lucas Hernandez (27 de ani), a ales să spele rufele în public, scriine pe Instagram despre aventura pe care fotbalistul lui Bayern Munchen o are cu Cristina Buccino.

Lucas Hernandez, făcut de râs de soția sa. Foto EPA EFE

Văzută drept cea mai serioasă echipă din Europa, Bayern trece prin momente mai puțin bune. Mondene. După ce Sadio Mane i-a dat un pumn în gură colegului său Leroy Sane, în vestiar, acum un alt jucător bavarez a ieșit în lumina reflectoarelor.

Lucas Hernandez, aflat în recuperare după o ruptură a ligamentelor încrucișate, a fost pus într-o postură jenantă chiar de soția sa, Amelia Lorente, care a dezvăluit că acesta că are o aventură. Într-o poveste pe Instagram, femeia 35 de ani a scris: „Poți să-ți închei jocul dublu, Lucas Hernández. Ți-l fac cadou, Cristina Buccino. Nu uita că ai doi copii pe care nu-i vezi”.

Amelia Lorente și Lucas Hernandez, în vremea în care se înțelegeau. Foto Facebook

Amelia Lorente și Lucas Hernandez, în vremea în care se înțelegeau. Foto Facebook

Nu e prima dată când Amelia Lucas țin prima pagină a tabloidelor. În toamna anului 2021, campionul mondial cu Franța a apărut în fața instanței la Madrid, din cauza nerespectării unei interdicții de apropiere, ca urmare a unui act de violență comis împotriva ei în 2017.

Cristina Buccino i-a furat inima starului lui Bayern Munchen. Foto Instagram

Cristina Buccino i-a furat inima starului lui Bayern Munchen. Foto Instagram

Tribunalul a admis atunci recursul jucătorului împotriva mandatului de arestare și a anulat executarea pedepsei dictate în decembrie 2019, când fusese condamnat la 6 luni de închisoare. Ulterior apăruseră chiar informații că Lucas și Amelia s-au împăcat și sunt din nou împreună, dar se pare că nu i-a ținut mult.

Cristina Buccino a fost model în Italia, iar acum e animatoare a unei emisiuni-concurs.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...