Lucrurile se complică/Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau probe dintr-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu Covid

Lucrurile se complică/Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau probe dintr-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu Covid

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră, informează Daily Mail. Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originea noului coronavirus.

Oamenii de știință de la laboratorul Wuhan au recunoscut că au fost mușcați în timp ce colectau probe într-o peșteră care găzduiește lilieci infectați cu coronavirus. 

Un cercetător a spus că dinții unui animal i-au trecut prin mănușile de cauciuc „ca un ac”.

Personalului din cadrul facilității de top secret li s-a arătat, de asemenea, că manipulează lilieci fără mănuși și lucrează la „viruși vii” fără măști, încălcând astfel regulile stricte de siguranță ale Organizației Mondiale a Sănătății privind EIP, conform filmărilor făcute de un echipaj de televiziune chinez și difuzate în 2017.

Dovezi: Cercetătorii în salopete subțiri și mănuși de cauciuc se ocupă de lilieci în timp ce colectează mostre într-un clip filmat de un echipaj de televiziune chinez Dovezi: Cercetătorii în salopete subțiri și mănuși de cauciuc se ocupă de lilieci în timp ce colectează mostre, într-un clip filmat de o echipă de de televiziune chineză. Sursa foto: Daily Mail.

Dezvăluirile vor ridica întrebări suplimentare pentru echipa OMS care investighează originile Covid-19 după câteva luni de ”lupte” cu Beijingul pentru accesul în Wuhan. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 VIDEO Da-n morții mă-tii nu te duci tu, infractorule? / Vîntu: „Doamna Șoșoacă face ce ar trebui și tu să faci”

4 Amănunte picante de la violul anului! / Cum a atras-o milionarul „Ureche” în apartament pe fosta „logodnică” a l…

5 VIDEO Proștii care ne conduc / Crezând că sunt protestatari pentru dosarul 10 august, și a pus-o, ministrul Stel…