Ludovic Orban confirmă participarea sa, împreună cu Vasile Blaga, la o întâlnire cu preşedintele Iohannis

Ludovic Orban confirmă participarea sa, împreună cu Vasile Blaga, la o întâlnire cu preşedintele Iohannis

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat, joi, că a avut o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis împreună cu mai mulţi colegi liberali, la care a participat şi Vasile Blaga.

"A fost o întâlnire normală. (...) A fost o discuţie necesară de stabilire a coordonatelor colaborării (n.r. şeful statului - PNL). De asemenea am abordat tematici importante pentru România. Să nu uităm că urmează preşedinţia Consiliului UE şi preşedintele mai salvează imaginea României în lume. Este singurul actor instituţional care mai are credibilitate la nivelul cancelariilor europene, la nivelul partenerilor noştri externi. (...) Au participat mai mulţi colegi ai mei", a afirmat joi Orban, la Realitatea TV.

El a spus că printre cei prezenţi la întâlnire a fost şi Vasile Blaga, fost copreşedinte al PNL, care după achitarea sa în instanţă "e normal să reintre în activitatea partidului".

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, marţi seara, o întâlnire cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi cu mai mulţi liberali, potrivit unor surse politice. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /