Ludovic Orban: Dacă Viorica Dăncilă nu demisionează, depunem moțiune de cenzură

PNL cere demisia guvernului Viorica Dăncilă și, în caz contrar, va depune o moțiune de cenzură până la finalul acestei sesiuni parlamentare, a anunțat marți liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Redăm mai jos cele mai relevante declarații:

Obiectivul nostru a fost să învingem PSD și să scoatem cel mai bun scor posibil. PNL a contribuit decisiv la succesul referendumului inițiat de Klaus Iohannis, care a dat un semnal clar că românii nu acceptă amnistia și grațierea, că s-au săturat de corupție și nu acceptă OUG.

Înțelegem câteva mesaje simple transmise de populația României: românii în majoritate zdrobitoare nu mai vor ca la putere să fie PSD. Scăpați-ne de ei, a fost . PNL va face toate demersurile constituționale legale posibile pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea  noastră: dați-vă demisia, nu mai aveți nici o legitimitate, românii nu vă mai vor. PNL va depune până la sfârșitul sesiunii parlamentare o moțiune de cenzură.

Românii vor în Europa, vor ca la putere să se afle partide politice care slujesc valorile principiile și regulile UE. Este un vot care va fi folosit în interesul României. Liberalii vor face tot ce depinde de ei pentru a asigura României un tratament de egalitate, că toți românii beneficiază de pe urma apartenenței la UE.

Românii vor să fie conduși de oameni cinstiți, corecți, care respectă legea, care nu folosesc puterea decât în interesul public. Nu mai vor să fie conduși de oameni care folosesc puterea în interes personal. Toleranță zero față de corupție, este mesajul transmis cu ocazia referendumului. Înțelegem foarte clar din prezența masivă că românii vor să fie conduși altfel. Vor o altă atitudine față de cetățean, așteaptă soluții serioase și așteaptă ca oamenii poltici să servească interesul general.

Le mulțumesc românilor care au venit la vot, care au votat în favoarea referendumului convocat de președintele României și celor care au votat PNL. Celor care n-au venit la vot le transmit că oamenii au puterea, poporul este suveran când lucrurile nu merg bine, votul este cea mai puternică arma, prin care pot decide asupra marilor probleme. Chiar dacă Dragnea nu mai este liderul PSD, PNL continuă lupta pe toate fronturile cu PSD și cu felul de a face politică al PSD, cu pesedismul. Nu a fost retezat decât un cap al balaurului.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Avem apă pe Marte. Dar viață?