Ludovic Orban: Nu există niciun lider PSD care să-l fi egalat pe Zamfir în atacurile împotriva PNL

Ludovic Orban: Nu există niciun lider PSD care să-l fi egalat pe Zamfir în atacurile împotriva PNL

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Braşov, că nu există niciun lider al PSD care să fi atacat formaţiunea liberală la fel de mult precum a făcut-o senatorul Daniel Zamfir, acesta fiind unul dintre motivele pentru care a fost propusă excluderea sa din partid.

''Am formulat propunerea de excludere din partid. Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt: nerespectarea hotărârilor organismelor de conducere statutare ale partidului şi atacurile sistematice împotriva conducerii PNL, împotriva unor lideri ai PNL.Chiar făceam o monitorizare de presă pe ultimele patru luni. Nu există nici un lider al PSD care să-l egaleze pe Zamfir în atacurile împotriva PNL, împotriva leadership-ului partidului'', a afirmat Orban.

El a precizat că nu face cu plăcere acest lucru, dar este obligat să-l facă, întrucât PNL ar avea destui adversari.

''Ştiţi vorba aia: apără-mă doamne de prieteni că de duşmani am eu grijă. Sunt convins că reprezentarea PNL în Parlament va fi la fel de puternică şi de hotărâtă, chiar dacă se va lua această decizie. Vom compensa cu senatorii rămaşi'', a adăugat liderul liberal. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...