Ludovic Orban: Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director TVR

Ludovic Orban: Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director TVR

Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director interimar al Societăţii Române de Televiziune, având aproape 20 de ani de activitate în mass media, a declarat sâmbătă liderul PNL, Ludovic Orban, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Doamnă Săseanu este un om de media, care are aproape 20 de ani activitate în mass media, care a lucrat în ProTV, în TVR foarte mulţi ani, care e, practic, reprezentant al studioului Craiova. Propunerea este de interimat. Sigur că, după ce se va modifica legislaţia (…), se va derula procedura efectivă de numire a Consiliului de Administraţie şi ulterior a preşedintelui şi a directorului general. (…) Este director interimar, este un om cu studii, un om cu experienţă în media, un om care poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul acestei funcţii”, a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, relatează Agerpres.

El a adăugat că a rămas neplăcut surprins de reacţia unor jurnalişti care au contestat-o pe Ramona Săseanu, şi a adăugat că cel care conduce televiziunea naţională nu trebuie să fie neapărat o persoană din conducerea centrală a TVR.

„Televiziunea română înseamnă toţi jurnaliştii din TVR, toţi jurnaliştii din studiourile teritoriale şi cred că pot să pui interimar un reprezentant al televiziunii care lucrează într-un studio teritorial”, a adăugat liderul PNL.

Parlamentul a decis, marţi, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, la propunerea PNL.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...