Ludovic Orban: Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director TVR

Ludovic Orban: Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director TVR

Ramona Săseanu poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul funcţiei de director interimar al Societăţii Române de Televiziune, având aproape 20 de ani de activitate în mass media, a declarat sâmbătă liderul PNL, Ludovic Orban, preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Doamnă Săseanu este un om de media, care are aproape 20 de ani activitate în mass media, care a lucrat în ProTV, în TVR foarte mulţi ani, care e, practic, reprezentant al studioului Craiova. Propunerea este de interimat. Sigur că, după ce se va modifica legislaţia (…), se va derula procedura efectivă de numire a Consiliului de Administraţie şi ulterior a preşedintelui şi a directorului general. (…) Este director interimar, este un om cu studii, un om cu experienţă în media, un om care poate să gireze în condiţii mai mult decât rezonabile interimatul acestei funcţii”, a declarat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă susţinută la Zalău, relatează Agerpres.

El a adăugat că a rămas neplăcut surprins de reacţia unor jurnalişti care au contestat-o pe Ramona Săseanu, şi a adăugat că cel care conduce televiziunea naţională nu trebuie să fie neapărat o persoană din conducerea centrală a TVR.

„Televiziunea română înseamnă toţi jurnaliştii din TVR, toţi jurnaliştii din studiourile teritoriale şi cred că pot să pui interimar un reprezentant al televiziunii care lucrează într-un studio teritorial”, a adăugat liderul PNL.

Parlamentul a decis, marţi, numirea Ramonei Săseanu în funcţia de director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, la propunerea PNL.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tânăr măcelărit de membrii unuia dintre cele mai sângeroase clanuri de lângă București

2 „Uite cum o frec pentru tine, aici trebuia să fie gura ta” a ajuns consilier la BNR, coleg cu Dăncilă

3 Un dom de căldură, cu temperaturi de 45 grade Celsius, va pârjoli România și sud-estul Europei

4 Rău a ajuns băbăcioiu'! / „Însoțitoarea” și-a pus telefonul pe burta lui Țiriac, la plajă, la Mamaia!

5 „Aproape că mă devora și dorea un act sexual oral fără prezervativ” / Prostituatele românce din Elveția, în prag…