Ludovic Orban s-a întâlnit cu preşedintele PPE; tema discuţiilor - miza alegerilor europarlamentare

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit miercuri, la Sibiu, cu preşedintele PPE, Joseph Daul, discuţiile vizând miza alegerilor europarlamentare din 26 mai pentru viitorul Europei şi al României.

"România este în primul rând în familia politică a Partidului Popular European, prin Partidul Naţional Liberal. PNL este la masa deciziilor la cele mai importante momente ale UE, iar asta e în beneficiul tuturor românilor. PPE şi, odată cu el, Partidul Naţional Liberal va câştiga aceste alegeri şi va conduce în continuare Comisia Europeană, Parlamentul European şi Consiliul European. Garantăm împreună mai departe realizarea proiectului european, care ne-a dat cea mai lungă perioadă de prosperitate şi pace", a scris Ludovic Orban pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, cei doi lideri au fost de acord că "nu serveşte nimănui conflictul generat de acei lideri orbiţi de interese personale cu Uniunea Europeană, întrucât acesta nu face decât să slăbească poziţia ţărilor pe care le reprezintă şi să afecteze interesele generale ale cetăţenilor". AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Prefectul Clujului, soţia şi baieţelul de nouă luni, diagnosticaţi cu COVID-19 / Prefectul: Gândiți-vă de două o…