Ludovic Orban: Viorica Dăncilă este un produs sută la sută al lui Liviu Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că premierul Viorica Dăncilă este un produs sută la sută al lui Liviu Dragnea

"Doamna Dăncilă este un produs sută la sută a lui Liviu Dragnea şi al tipului de politică practicat de Liviu Dragnea în Teleorman. Oricât ar încerca să se dezică de Liviu Dragnea, oricât ar încerca să arate că este altfel decât Liviu Dragnea, Vasilica Viorica Dăncilă nu este altceva decât un produs al lui Liviu Dragnea, cu toate metehnele, cu toate slăbiciunile şi, din păcate, un produs de slabă calitate, aproape un rebut. (...) Şi Orlando e tot produsul lui Dragnea. Să ne aducem aminte că Orlando executa la foc automat comenzile lui Darius Vâlcov care veneau de la Liviu Dragnea. Orlando şi-a pus semnătura pe Ordonanţa 114, care este o catastrofă legislativă şi care a reprezentat un atentat la economie, la sistemul financiar bancar, la zona zona energetică la Pilonul II de pensii. Acum şi Orlando văd că este european, nu are nicio legătură cu Dragnea, nu are nicio legătură cu Vâlcov", a precizat Ludovic Orban, la postul de televiziune B1.

Preşedintele PNL a criticat faptul că Eugen Orlando Teodorovici li s-a adresat social-democraţilor prezenţi la Congresul partidului de la sfârşitul săptămânii trecute spunându-le acestora că alocarea de fonduri ţine de "voinţa şi putinţa" ministrului de Finanţe şi câştigând astfel funcţia de preşedinte executiv al PSD.

"Ăsta e modul de a guverna al PSD-ului şi el pleacă din celebra frază a lui Mischie, baronul de Gorj, prototipul baronului, care a rămas celebru prin afirmaţia: 'Banii sunt în pixul meu'. Asta a spus şi Teodorovici: nu Suciu are banii în pixul lui, ci banii sunt la mine şi la premier", a opinat Orban.

Liderul PNL a mai afirmat că PSD se află într-un proces de cosmetizare "perfidă şi mincinoasă", deoarece toţi membrii actualei echipe din conducerea partidului sunt oameni puşi în funcţie de fostul preşedinte al social-democraţilor Liviu Dragnea.

"Procesul acesta de cosmetizare pe care îl încearcă de vreo două-trei săptămâni toată garnitura care a fost pusă în funcţie şi care exercită puterea ca urmare a faptului că au fost puşi în funcţie de Dragnea, este o operaţiune perfidă, mincinoasă, prin care de fapt ei încearcă să fardeze toate bubele pe care le au de la Liviu Dragnea şi care, după părerea mea, nu are cum să ţină", a menţionat Orban. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Senator PSD, fost ministru în Guvernul Dăncilă, își bătea nevasta cu pumnii în burtă

2 Ți se face silă / O procuroare PSD din Oravița a dat în judecată statul pentru diurna primită în weekend și în c…

3 Mafia PSD / RISE Project anunță că lui Codrin Ștefănescu i-a intrat în conturi și ultima tranșă din tunul de 2 m…

4 Fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și a lui Victor Ponta, surprinsă când vindea petarde la tarabă / Ăștia au îm…

5 Orban se răzbună pe președinte? Declarații despre pensii și alocații care îngroapă electoral PNL! Cîțu, fraier…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai amuzante logo-uri fake