Lumea interlopă este în doliu

Lumea interlopă este în doliu

Este doliu în întrega lume interlopă, având în vedere faptul că s-a stins din viață unul dintre cei mai temuți membri ai clanului Spoitorilor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste, iar apropiaților nu le vine să creadă, fiind, în continuare, îngenuncheați de durere, dezvăluie spynews.ro.

Vărul celebrului Fane Spoitoru, Dănuț Spoitoru, s-a stins din viață. Vestea a fost una cât se poate de neașteptată, iar apropiații, prietenii, cunoscuții, dar mai ales familia își strigă durerea pe rețelele de socializare.

Dănuț Spoitoru a decedat, iar lumea interlopă este, în continuare, în stare de șoc. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea veste, iar în anturajul celebrului interlop ar fi circulat informația conform căreia ar fi suferit de o boală cruntă, acesta fiind și motivul decesului.

”Un om cu caracter frumos” / „Cel mai dulce om, cel mai dulce caracter, un băiat fin” / ”Dumnezeu să-l odihnească în pace, un om deosebit, nu pot să cred”, sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Internet.

Dănuț Spoitoru a intrat în atenția presei în anul 2013, după ce Mădălina Secuianu, fosta lui iubită, ar fi fost lovită de o maşină, pe stradă și acest lucru nu ar fi fost unul întâmplător.

Ce s-a întâmplat între Dănuț Spoitoru și fosta iubită

La scurt timp după ce a ieșit din închisoare, Dănuț Spoitoru a intrat într-un scandal de proporții cu fosta lui parteneră de viață, scandal care l-a adus în atenția presei. Fosta lui Dănuț Spoitoru, fostul fotomodel Mădălina Secuianu, a făcut pe atunci acuzații cât se poate de grave la adresa lui Dănuț Spoitoru.

Pe atunci, fostul fotomodel mărturisea că se teme pentru viaţa ei și că Dănuț Spoitoru ar fi promis, în timp ce se afla în spatele gratiilor, că o va pedepsi pe Mădălina Secuianu după ce va fi eliberat.

”Zicea că vrea să mă ducă în pădure, să îmi dea foc şi să îmi dea cu acid sulfuric pe faţă. Dacă acum mi se se întâmplă ceva înseamnă că e pus de el sau e chiar el”, povestea Mădălina Secuianu la Acces Direct.

Mai mult decât atât, imediat după ce Dănuț Spoitoru a ieșit din închisoare, Mădălina Secuianu s-a declarat ”terminată psihic”. După întreg scandalul, Dănuț Spoitoru a recunoscut că a lovit-o de nenumărate ori pe celebra blondină și că obișnuiau să consume împreună substanțe interzise de lege în România.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

2 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf