Lungimea contează: Care este dimensiunea medie a penisului la nivel mondial în 2023. Surpriza din Europa

Lungimea contează: Care este dimensiunea medie a penisului la nivel mondial în 2023. Surpriza din Europa

Când vine vorba de performanțele masculine în dormitor, există o discuție care pune accentul pe „lungime”. Pe lângă preocuparea pentru durata „performanței”, unii bărbați sunt de asemenea preocupați de mărimea organului lor genital.

Dimensiunile europenilor se înscriu în media mondială FOTO arhiva Adevărul

Pentru cei care vor să știe dacă organul lor este suficient de lung, există o mulțime de date care pretind că știu mărimea medie a penisului pentru aproape fiecare țară din lume. Conform World Population Review , penisul erect mediu al unui bărbat este în 2023 între 5,1 inchi (12,9 cm) și 5,5 inchi (13,92 cm), deci majoritatea bărbaților va fi probabil undeva în acea zonă.

Însă, scrie LADBible, mărimea organului genital nu se corelează cu alți factori, cum ar fi fertilitatea sau numărul mediu de parteneri sexuali, deci un mascul remarcabil are alte calități și nu se bazează pe ceea ce se află între picioarele sale.

La nivel global, britanicii sunt ușor peste medie, cu 5,63 inchi (14,3 cm), dar în Europa cei mai bine dotați sunt olandezii. Se pare că regiunile inferioare ale Olandei sunt în medie cele mai mari din Europa, cu 6,14 inchi (15,6 cm).

În alte părți ale lumii, cele mai mari dimensiuni se găsesc, așa cum era de așteptat, într-o țară africană, Sudan, cu o medie de 7,07 inchi (17,95 cm), urmată îndeaproape de o lungime medie de 7,06 inchi (17,93 cm) în Republica Democrată Congo.

În ceea ce privește cea mai mică dimensiune medie, în Thailanda se raportează o medie a penisului de 3,71 inchi (9,43 cm).

Cu toate acestea, se remarcă faptul că aceste date nu sunt întotdeauna tocmai corecte, deoarece sondajele privind mărimea penisului tind să se bazeze pe date autodeclarate, iar mulți bărbați nu sunt tocmai onești când vine vorba despre lungimea organului lor.

Pe lângă asta, sondajul a subliniat că astfel de studii suferă de „biasul voluntarilor”, unde bărbații cu dimensiuni mai mari sunt mai predispuși să ofere informații și să se înscrie pentru a participa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 VIDEO Ultimul mesaj al lui Viorel Cataramă?

4 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

5 Soţia a fost violată în grup, iar soţul a fost bătut crunt / Coşmarul unui cuplu spaniol care călătorea în India