Luni - Comitet pentru Situaţii de Urgenţă în Bucureşti; se va decide scenariul de funcţionare a şcolilor pentru următoarele 14 zile

Luni - Comitet pentru Situaţii de Urgenţă în Bucureşti; se va decide scenariul de funcţionare a şcolilor pentru următoarele 14 zile

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti se va reuni luni pentru a discuta scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile.

"Având în vedere situaţia epidemiologică actuală, IŞMB a propus Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti convocarea Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă luni, 2 noiembrie. În temeiul Ordinului comun MEC - MS nr. 5.487/1.494/31.08.2020 şi în funcţie de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va hotărî scenariul de funcţionare a unităţilor de învăţământ pentru următoarele 14 zile", informează vineri Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Conform sursei citate, în urma discuţiilor cu reprezentanţii DSPMB, la data de 30 octombrie rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la mia de locuitori.

Grupul de Comunicare Strategică a informat vineri că în Bucureşti sunt cele mai multe cazuri (900) nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare .

Rata de incidenţă comunicată vineri de GCS pentru municipiul Bucureşti este de 3,78. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”