„Luptătorii inutili rămași sunt lăsați să moară în Bahmut”/Wagner își retrage discret din Ucraina cei mai competenți mercenari

„Luptătorii inutili rămași sunt lăsați să moară în Bahmut”/Wagner își retrage discret din Ucraina cei mai competenți mercenari

Rapoartele unor bloggeri militari ruși arată că gruparea de mercenari condusă de Prigojin operează pentru a se retrage discret din Ucraina.

Sursele canalului de Telegram VChK-OGPU arată că gruparea de mercenari Wagner își scoate cei mai experimentați membri din Ucraina și îi trimite în Sudan, „luptătorii inutili” rămași fiind lăsați să moară în Bahmut.

Bloggerii raportează că, potrivit unei surse (probabil din cadrul Wagner), șeful grupării, Evgheni Prigojin, a început „să retragă cele mai reputate și experimentate cadre ale PMC Wagner din Ucraina pentru a le muta în Sudan”, țară care ar putea deveni o viitoare bază pentru Wagner în Africa.

„În Sudan, PMC are un nou contract important cu Forța de Sprijin Rapid (structură concepută de guvernul provizoriu) și a început redistribuirea mercenarilor în acea țară. Inclusiv pe cei care au luat parte la luptele de la Bahmut”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

4 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...