„M-am îndrăgostit instant de tine după ce am văzut pozele”

„M-am îndrăgostit instant de tine după ce am văzut pozele”

Are 41 de ani și este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din America. Iubește luxul și extravaganța, iar anul acesta de Crăciun le-a oferit fanilor fix ce își doreau - poze sexy în lenjerie intimă roșie chiar lângă brad.
Paris Hilton și-a petrecut vacanța de Crăciun pe iaht, alături de soțul său, Carter Reum, un antreprenor american original din Chicago cu care s-a căsătorit în luna noiembrie 2021. A petrecut clipe de vis, dar nu i-a uitat pe fani, așa că a publicat o serie de fotografii sexy cu ea, în lenjerie intimă roșie.

Urmăritorii nu au putut trece cu vederea, așa că au înroșit butonul de like și i-au lăsat numeroase comentarii: „M-am îndrăgostit instant de tine după ce am văzut pozele”, „Perfectă!”, „Arăți minunat!”, au fost doar câteva reacții din partea admiratorilor.

Mai multe vedete au reacționat la fotografie, printre ele numărându-se Demi Lovato, Ranwin Le-Roy, Taryn Manning sau Philipp Plein, scrie protv.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!