"Mă simt bine", afirmă Hillary Clinton pe Twitter

"Mă simt bine", afirmă Hillary Clinton pe Twitter

Candidata democrată la Casa Albă, Hillary Clinton, care se tratează la domiciliu în urma unei pneumonii, a scris pe Twitter luni că se simte mai bine și este nerăbdătoare să își reia campania, potrivit AFP.

"Mulțumesc tuturor celor care m-au contactat pentru a-mi transmite urările lor! Mă simt bine și îmi revin", a scris Hillary Clinton într-un mesaj semnat cu litera "H", fapt ce înseamnă că nu a fost scris de echipa sa de campanie, ci chiar de fostul secretar de stat.

Într-un al doilea mesaj ea a afirmat că va reveni "în curând" pe teren.

Mai devreme în cursul zilei, purtătorul său de cuvânt a spus că Hillary Clinton își va relua activitățile la mijlocul sau sfârșitul săptămânii.

Ea și-a anulat însă deplasarea pe care trebuia să o efectueze miercuri în Nevada, potrivit unui apropiat al soțului său, Bill Clinton.

"El va face campanie în numele secretarului de stat în Nevada", a făcut cunoscut acest consilier. De asemenea, Bill Clinton va merge în locul soției sale și marți în California la o recepție pentru a strânge de fonduri.

Hillary Clinton încerca luni să-și recapete forțele la domiciliul său din Chappaqua, lângă New York. Ea și-a anulat deplasarea pe care trebuia să o efectueze luni și marți în California.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria